GÜLEÇ ZOLAN'I YIKACAĞINI İDDİA ETTİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 15:06, Güncelleme: 25.03.2019 - 15:14 2973+ kez okundu.
 

GÜLEÇ ZOLAN'I YIKACAĞINI İDDİA ETTİ

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, uçuk ve gereksiz projelerle halkın karşısına çıkan Zolan’ın yıkılmaya mahkûm olduğunu çünkü Zolan’ı yıkacak gerçek projelere sahip olduğunu söyledi.
Güleç, Sayın Zolan’ın yapılmış olan klasik hizmetlere dayanarak uçuk ve gereksiz projelerle halkı aldatması kabul edilemez. Vatan Partisi Halk Belediyeciliğinde projelerle ilgili temel kıstasımız halkın gerçek ihtiyaçlarıdır. Kumsallı Halk Plajı gibi kopyala yapıştır projeler halkın gerçek ihtiyacı değildir. Halkın gerçek ihtiyacı, Denizli merkezde ikinci bir evsel atık su arıtma tesisidir. Halkın gerçek ihtiyacı,  bağında bahçesinde üretime büyük katkı sağlayan Menderes Nehri ve Dalaman Çayının kirliliğinin önlenmesidir. Bu sularda yaşayan balıkların ölmemesidir. Vatan Partisi belediyesinde bu suların temiz olması için ilçelerde de arıtma tesisleri yapacağız. GÜRLESİN’İN DOĞA KATLİAMI YETMEDİ. ZOLAN’LA KATLİAMA DEVAM! “Seyir Tepesi” projesi ile yaptıkları doğa katliamı yetmezmiş gibi şimdi de Üçlerden başlayıp Servergazi,  Askeri Alan, Çamlık Mesireliği, Bağbaşı Kent Ormanı içinden geçecek "Doğu Çevre Yolu" projesi ile yeni çevre katliamına devam ediyorlar. Bunlar ağaç sevmiyorlar. Ağacı sevmeyen insanı da sevmez. Hâlbuki Raylı Toplu Ulaşım sistemi yapılırsa buna ihtiyaç kalmayacaktır dedi. İÇME SUYU KAYNAĞIMIZ ZARAR GÖRÜR! Gökpınar Baraj Göletinin en önemli içme suyu kaynağı olduğunu söyleyen Güleç, imar planı değişikliği yapılarak Gökpınar Göleti Koruma Alanının küçültülerek yapılaşmaya açılmasının Denizli’yi susuz bırakacağını belirtti.
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, uçuk ve gereksiz projelerle halkın karşısına çıkan Zolan’ın yıkılmaya mahkûm olduğunu çünkü Zolan’ı yıkacak gerçek projelere sahip olduğunu söyledi.

Güleç, Sayın Zolan’ın yapılmış olan klasik hizmetlere dayanarak uçuk ve gereksiz projelerle halkı aldatması kabul edilemez. Vatan Partisi Halk Belediyeciliğinde projelerle ilgili temel kıstasımız halkın gerçek ihtiyaçlarıdır. Kumsallı Halk Plajı gibi kopyala yapıştır projeler halkın gerçek ihtiyacı değildir. Halkın gerçek ihtiyacı, Denizli merkezde ikinci bir evsel atık su arıtma tesisidir. Halkın gerçek ihtiyacı,  bağında bahçesinde üretime büyük katkı sağlayan Menderes Nehri ve Dalaman Çayının kirliliğinin önlenmesidir. Bu sularda yaşayan balıkların ölmemesidir. Vatan Partisi belediyesinde bu suların temiz olması için ilçelerde de arıtma tesisleri yapacağız.

GÜRLESİN’İN DOĞA KATLİAMI YETMEDİ. ZOLAN’LA KATLİAMA DEVAM!

“Seyir Tepesi” projesi ile yaptıkları doğa katliamı yetmezmiş gibi şimdi de Üçlerden başlayıp Servergazi,  Askeri Alan, Çamlık Mesireliği, Bağbaşı Kent Ormanı içinden geçecek "Doğu Çevre Yolu" projesi ile yeni çevre katliamına devam ediyorlar. Bunlar ağaç sevmiyorlar. Ağacı sevmeyen insanı da sevmez. Hâlbuki Raylı Toplu Ulaşım sistemi yapılırsa buna ihtiyaç kalmayacaktır dedi.

İÇME SUYU KAYNAĞIMIZ ZARAR GÖRÜR!

Gökpınar Baraj Göletinin en önemli içme suyu kaynağı olduğunu söyleyen Güleç, imar planı değişikliği yapılarak Gökpınar Göleti Koruma Alanının küçültülerek yapılaşmaya açılmasının Denizli’yi susuz bırakacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.