GÜLEÇ GÜNEYDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 14:03, Güncelleme: 25.02.2019 - 14:03 4006+ kez okundu.
 

GÜLEÇ GÜNEYDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına Güney’de devam etti. Güleç Güney’de esnaf ve Pazar yerini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç burada yaptığı konuşmada, bugün ki hükümet ülkemizi ekonomik olarak kıskaca aldı. Tarlalarımızı nadasa bıraktırdı. Üzümümüz tüccarın insafına bırakıldı. Tütünümüz tarladan sürüldü. Bakın ekemez, biçemez olduk. Ektiğimizin karşılığını alamaz olduk. Soğanı bile dışarıdan ithal eder duruma geldik. Soğanı dışarıdan alan, patatesi dışarıdan alan, üzümü dışarıdan, elmayı dışarıdan alan, samanı dışarıdan alan, eti dışarıdan alan bir ülke olur mu? Böyle bir ülke ekonomik olarak nasıl kalkınacak? Kendi üreticisine, kendi çiftçisine destek olmayan bir devlet bir hükümet olur mu diye sordu. ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’Yİ YARATACAĞIZ! Güleç Vatan Partisinin Halk Belediyesinde asla böyle bir duruma izin verilmeyeceğini, üreticiye mazotu maliyetine vereceklerini, gübre desteği sağlanacağını ve üreticiye pazarlama desteği sağlanacağını belirterek ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’yi yaratacaklarını söyledi. GÜNEY’İN SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ! Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç daha sonra CHP Güney Belediye Başkan adayı Mustafa Urtekin’e destek ziyaretinde bulundu. Güney’de parti olarak aday çıkarmadık. Sayın Urtekin’i destekliyoruz. Büyükşehirde de hem kendisinden hem de Güney halkından destek bekliyoruz. Güney’in sorunlarını elbirliği ile çözelim dedi. Güleç Güney’in tüm mahallelerini dolaştı ve Vatan Partisi Belediyesinde Güney’e mutlaka belediye otobüsü tahsis edeceklerini belirtti.
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına Güney’de devam etti. Güleç Güney’de esnaf ve Pazar yerini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç burada yaptığı konuşmada, bugün ki hükümet ülkemizi ekonomik olarak kıskaca aldı. Tarlalarımızı nadasa bıraktırdı. Üzümümüz tüccarın insafına bırakıldı. Tütünümüz tarladan sürüldü. Bakın ekemez, biçemez olduk. Ektiğimizin karşılığını alamaz olduk. Soğanı bile dışarıdan ithal eder duruma geldik. Soğanı dışarıdan alan, patatesi dışarıdan alan, üzümü dışarıdan, elmayı dışarıdan alan, samanı dışarıdan alan, eti dışarıdan alan bir ülke olur mu? Böyle bir ülke ekonomik olarak nasıl kalkınacak? Kendi üreticisine, kendi çiftçisine destek olmayan bir devlet bir hükümet olur mu
diye sordu.

ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’Yİ YARATACAĞIZ!

Güleç Vatan Partisinin Halk Belediyesinde asla böyle bir duruma izin verilmeyeceğini, üreticiye mazotu maliyetine vereceklerini, gübre desteği sağlanacağını ve üreticiye pazarlama desteği sağlanacağını belirterek ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’yi yaratacaklarını söyledi.

GÜNEY’İN SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç daha sonra CHP Güney Belediye Başkan adayı Mustafa Urtekin’e destek ziyaretinde bulundu. Güney’de parti olarak aday çıkarmadık. Sayın Urtekin’i destekliyoruz. Büyükşehirde de hem kendisinden hem de Güney halkından destek bekliyoruz. Güney’in sorunlarını elbirliği ile çözelim dedi.
Güleç Güney’in tüm mahallelerini dolaştı ve Vatan Partisi Belediyesinde Güney’e mutlaka belediye otobüsü tahsis edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.