GÜLEÇ’E TAVASTA SICAK KARŞILAMA!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2019 - 15:36, Güncelleme: 07.03.2019 - 15:36 3834+ kez okundu.
 

GÜLEÇ’E TAVASTA SICAK KARŞILAMA!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarını Tavas’ta sürdürdü. Tavas Belediye Başkan adayı Ali Kabalay ile Tavas ve mahallerini dolaş Güleç halkın sıcak ilgisine mahzar oldu. Halkla sıcak ilişkiler kuran Güleç kendisi ve Ali Kabalay için oy istedi.
Tavas ovasında binlerce dekar alanın işlenmez hale geldiğine değinen Güleç çiftçi destekleri sayesinde yeniden üretime geçileceğini belirterek Taavas ovası ihya edilecek ve Türkiye’nin tahıl ambarı olacaktır. Üretici kooperatifleri kurularak çiftçimizin ürünleri değerlendirilecektir. Ne yazık ki güzelim tarım arazilerine konutlar yapılmaktadır. Bu durma son vereceğiz. Kesinlikle tarım arazilerinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz dedi. İlçe merkezi ve mahallelerdeki atık su kanalizasyon sorununu çözeceğiz diyen Güleç soysa-kültürel ve sportif alanda yapacakları çalışmaları şöyle sıraladı: Öğrenciler için kütüphane kuracağız. İlçemize bir Kültür Sanat Merkezi kuracağız.  Tiyatro ve Eğitici Sinema faaliyetleri düzenleyeceğiz. Gençlik ve Spor Merkezi kurarak gençlerimizin bilinçli spor yapmalarını sağlayacağız. GEÇMİŞİMİZE SAYGI GELECEĞİMİZE SAYDIDIR! Yaşlılarımızın her türlü saygıyı hak ettiğini söyleyen Güleç, onları rahat ettirecek modern bir “Yaşlı Bakımevi” kuracaklarını, ayrıca çalışan kadınlar için kreşler ve çocuk yuvaları açacaklarını , Belediye hizmetlerinin engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz olacağını belirtti.
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarını Tavas’ta sürdürdü. Tavas Belediye Başkan adayı Ali Kabalay ile Tavas ve mahallerini dolaş Güleç halkın sıcak ilgisine mahzar oldu. Halkla sıcak ilişkiler kuran Güleç kendisi ve Ali Kabalay için oy istedi.

Tavas ovasında binlerce dekar alanın işlenmez hale geldiğine değinen Güleç çiftçi destekleri sayesinde yeniden üretime geçileceğini belirterek Taavas ovası ihya edilecek ve Türkiye’nin tahıl ambarı olacaktır. Üretici kooperatifleri kurularak çiftçimizin ürünleri değerlendirilecektir. Ne yazık ki güzelim tarım arazilerine konutlar yapılmaktadır. Bu durma son vereceğiz. Kesinlikle tarım arazilerinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz dedi.

İlçe merkezi ve mahallelerdeki atık su kanalizasyon sorununu çözeceğiz diyen Güleç soysa-kültürel ve sportif alanda yapacakları çalışmaları şöyle sıraladı: Öğrenciler için kütüphane kuracağız. İlçemize bir Kültür Sanat Merkezi kuracağız.  Tiyatro ve Eğitici Sinema faaliyetleri düzenleyeceğiz. Gençlik ve Spor Merkezi kurarak gençlerimizin bilinçli spor yapmalarını sağlayacağız.

GEÇMİŞİMİZE SAYGI GELECEĞİMİZE SAYDIDIR!

Yaşlılarımızın her türlü saygıyı hak ettiğini söyleyen Güleç, onları rahat ettirecek modern bir “Yaşlı Bakımevi” kuracaklarını, ayrıca çalışan kadınlar için kreşler ve çocuk yuvaları açacaklarını , Belediye hizmetlerinin engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.