GENCİN HAZİN ÖLÜMÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2019 - 11:59, Güncelleme: 03.02.2019 - 11:59 3375+ kez okundu.
 

GENCİN HAZİN ÖLÜMÜ

Bulunduğu bomdan düşen genç olay yerinde can verdi.
Denizli’nin Tavas İlçesi, Yaka Mahallesi, Bağlar Mevkinde Bağlar Mevkinde bir elektrik firmasna ait 06 BBT 998 plakalı bomlu (sepetli) elektrik bakım aracı yol kenarında bir elektrik direğinin bakımını yapmak için durdu. 24 yaşındaki Harun Kunaç, bomun içerisinde bakım yaptığı esnada Ali E. idaresindeki 48 RA 389 plakalı ticari araç, park halindeki ve bakım yapan aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bomun içerisinde olan Harun Kunaç dengesini kaybetti ve aşağıya düştü. Sert zemine düşen firma çalışanı Harun Kunaç olay yerinde hayatını kaybetti. Ticari araç sürücüsü Ali E. ve aracın yolcu bölümünde oturan Mehmet Ali D. ise yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücü ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Durum hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri elektrik firmasında çalışan Harun Kunaç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ticari araç sürücüsü ve yanındaki yolcuya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra yaralı iki kişiyi Tavas Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada bayin travması geçirdiği anlaşılan Ali E. ve Mehmet Ali D. acil müdahalenin ardından Denizli’ye sevk edildi. Hayatını kaybeden çalışan için savcı ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek araştırma yaptı ve Harun Kunaç’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Bulunduğu bomdan düşen genç olay yerinde can verdi.

Denizli’nin Tavas İlçesi, Yaka Mahallesi, Bağlar Mevkinde Bağlar Mevkinde bir elektrik firmasna ait 06 BBT 998 plakalı bomlu (sepetli) elektrik bakım aracı yol kenarında bir elektrik direğinin bakımını yapmak için durdu. 24 yaşındaki Harun Kunaç, bomun içerisinde bakım yaptığı esnada Ali E. idaresindeki 48 RA 389 plakalı ticari araç, park halindeki ve bakım yapan aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bomun içerisinde olan Harun Kunaç dengesini kaybetti ve aşağıya düştü. Sert zemine düşen firma çalışanı Harun Kunaç olay yerinde hayatını kaybetti. Ticari araç sürücüsü Ali E. ve aracın yolcu bölümünde oturan Mehmet Ali D. ise yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücü ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Durum hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri elektrik firmasında çalışan Harun Kunaç’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ticari araç sürücüsü ve yanındaki yolcuya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra yaralı iki kişiyi Tavas Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada bayin travması geçirdiği anlaşılan Ali E. ve Mehmet Ali D. acil müdahalenin ardından Denizli’ye sevk edildi. Hayatını kaybeden çalışan için savcı ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek araştırma yaptı ve Harun Kunaç’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Meydana gelen üzücü kaza sonrası her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.