"FETÖ ile mücadelede gevşemeye müsaade etmeyeceğiz" 

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 18:29, Güncelleme: 21.01.2019 - 18:29 4260+ kez okundu.
 

"FETÖ ile mücadelede gevşemeye müsaade etmeyeceğiz" 

"FETÖ ile mücadelede gevşemeye müsaade etmeyeceğiz" 
DENİZLİ (AA) - Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kentte yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü bildirdi.  Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen kent haberciliği seminerinde yaptığı konuşmada, geçen yılın trafik, asayiş ve terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Demir, kentte yaptıkları şok asayiş uygulamalarının, olumlu sonuçlarını aldıklarını ve kentteki ölümlü trafik kazalarının sayılarında azalmalar olduğunu ifade etti.  FETÖ operasyonlarına değinen Demir, "FETÖ'ye yönelik çalışmalar da kararlılıkla devam ediyor. Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor. Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz. Hemen her gün bir FETÖ operasyonu yapıyoruz. Yılmak, geri durmak ve rehavet kesinlikle yok." dedi.
"FETÖ ile mücadelede gevşemeye müsaade etmeyeceğiz" 

DENİZLİ (AA) - Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kentte yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü bildirdi. 

Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen kent haberciliği seminerinde yaptığı konuşmada, geçen yılın trafik, asayiş ve terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Demir, kentte yaptıkları şok asayiş uygulamalarının, olumlu sonuçlarını aldıklarını ve kentteki ölümlü trafik kazalarının sayılarında azalmalar olduğunu ifade etti. 

FETÖ operasyonlarına değinen Demir, "FETÖ'ye yönelik çalışmalar da kararlılıkla devam ediyor. Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor. Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz. Hemen her gün bir FETÖ operasyonu yapıyoruz. Yılmak, geri durmak ve rehavet kesinlikle yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.