FATURALARI ÖDEMEDEN TAŞINDI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2019 - 11:49, Güncelleme: 03.01.2019 - 11:49 3485+ kez okundu.
 

FATURALARI ÖDEMEDEN TAŞINDI

Site sakinlerinin iki haftadır kaloriferleri yanmıyor. Yeni yıla soğuktan tir tir titreyerek girdiler.
Ulus caddesi üzerinde bulunan ORAN sitesi sakinlerinin iki haftadır kaloriferleri yanmıyor. Yeni yıla soğuktan tir tir titreyerek girdiler. İddiaya göre dört blok 40 dairelik sitenin merkezi sistem doğalgaz faturalarının parasını zimmetine geçirip faturaları ödemeyen eski yönetici Y. V. yüzünden binanın sayaçları mühürlendi. Durumu site sakinlerine fark ettirmemek için kaçak bağlantı yaparak gaz kullanımını devam ettirdi. Eski yönetici bir süre sonra siteden taşındı. Ardından durum fark edilince yetkili kurum tarafından sayaçlar söküldü. Tüketim bedeli dışında kaçak kullanım bedeli ve güvence bedeliyle birlikte 3.000 liralık fatura her blok için yaklaşık 15.000 liraya yükseldi. Sayaçları sökülüp gazı kesilen site sakinleri, eski yönetici Y.V. ‘den bu borcu tahsil edemeyince bunu kendi aralarında toplayıp doğalgazı açtırma kararı aldılar. Bu süreçte siteye yönetici seçilen Namık Kemal Aydoğan, Enerya ile gerekli işlemleri yaparak gazı açtırma işlemlerine başladı. Sitenin Avukatı olan Halil Akçil de hukuki işlemlere başlayıp site sakinlerinin hakkını koruma adına Cumhuriyet Başsavcılığına başvuru yapacaklarını bildirdi. İşin en tehlikeli tarafı ise eski yöneticinin bahçe hortumuyla yaptığı kaçak bağlantı nedeniyle gaz kaçağının da olması. Bölgedeki daireler ve Oran sitesi sakinleri deyim yerindeyse gaz bombasının üzerinde yaşıyormuş birkaç aydır. Site Sakinleri, kendi hayatlarını hiçe sayan bu sorumsuzluk karşısında çok öfkeliler. 40 dairelik Oran Sitesi sakinleri yeni yılı bu koşullarda karşıladı.
Site sakinlerinin iki haftadır kaloriferleri yanmıyor. Yeni yıla soğuktan tir tir titreyerek girdiler.

Ulus caddesi üzerinde bulunan ORAN sitesi sakinlerinin iki haftadır kaloriferleri yanmıyor. Yeni yıla soğuktan tir tir titreyerek girdiler.

İddiaya göre dört blok 40 dairelik sitenin merkezi sistem doğalgaz faturalarının parasını zimmetine geçirip faturaları ödemeyen eski yönetici Y. V. yüzünden binanın sayaçları mühürlendi. Durumu site sakinlerine fark ettirmemek için kaçak bağlantı yaparak gaz kullanımını devam ettirdi. Eski yönetici bir süre sonra siteden taşındı. Ardından durum fark edilince yetkili kurum tarafından sayaçlar söküldü. Tüketim bedeli dışında kaçak kullanım bedeli ve güvence bedeliyle birlikte 3.000 liralık fatura her blok için yaklaşık 15.000 liraya yükseldi.

Sayaçları sökülüp gazı kesilen site sakinleri, eski yönetici Y.V. ‘den bu borcu tahsil edemeyince bunu kendi aralarında toplayıp doğalgazı açtırma kararı aldılar.

Bu süreçte siteye yönetici seçilen Namık Kemal Aydoğan, Enerya ile gerekli işlemleri yaparak gazı açtırma işlemlerine başladı. Sitenin Avukatı olan Halil Akçil de hukuki işlemlere başlayıp site sakinlerinin hakkını koruma adına Cumhuriyet Başsavcılığına başvuru yapacaklarını bildirdi. İşin en tehlikeli tarafı ise eski yöneticinin bahçe hortumuyla yaptığı kaçak bağlantı nedeniyle gaz kaçağının da olması. Bölgedeki daireler ve Oran sitesi sakinleri deyim yerindeyse gaz bombasının üzerinde yaşıyormuş birkaç aydır. Site Sakinleri, kendi hayatlarını hiçe sayan bu sorumsuzluk karşısında çok öfkeliler.

40 dairelik Oran Sitesi sakinleri yeni yılı bu koşullarda karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.