İki sokakta park halindeki araçların lastikleri kesildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 14:20, Güncelleme: 20.11.2023 - 14:21 1345+ kez okundu.
 

İki sokakta park halindeki araçların lastikleri kesildi

İki sokakta park halindeki araçların lastikleri kesildi
Denizli’de kimliği belirsiz kişiler iki sokakta park halindeki araçların lastiklerine zarar verdi. Sabah saatlerinde duruma fark eden araç sahipleri neye uğradığını şaşırdı.Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde 3401 ve 3402’nci sokaklarda araçlarını park eden vatandaşlar sabah saatlerinde lastiklerinin durumunu görünce hayret etti. Sokak üzerinde park halindeki 6 aracın lastiklerinin kesici bir aletle yarıldığı fark edildi. Mağdur vatandaşların ihbarı üzerine olayın faillerinin yakalanması için çalışması başlattığı öğrenildi.Aracı zarar gören vatandaşlar, “8-10 arabanın lastiğini kesen adamın bu hayatla alıp veremediği nedir bilmiyorum ama o sokakta oturan tüm komşular alın teri ile çalışan insanlar. Vicdansız adam ne istedin milletin lastiklerinden, 1990 model arabasından. Emniyet güçlerinin bu şahısların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi.
İki sokakta park halindeki araçların lastikleri kesildi
Denizli’de kimliği belirsiz kişiler iki sokakta park halindeki araçların lastiklerine zarar verdi. Sabah saatlerinde duruma fark eden araç sahipleri neye uğradığını şaşırdı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde 3401 ve 3402’nci sokaklarda araçlarını park eden vatandaşlar sabah saatlerinde lastiklerinin durumunu görünce hayret etti. Sokak üzerinde park halindeki 6 aracın lastiklerinin kesici bir aletle yarıldığı fark edildi. Mağdur vatandaşların ihbarı üzerine olayın faillerinin yakalanması için çalışması başlattığı öğrenildi.

Aracı zarar gören vatandaşlar, “8-10 arabanın lastiğini kesen adamın bu hayatla alıp veremediği nedir bilmiyorum ama o sokakta oturan tüm komşular alın teri ile çalışan insanlar. Vicdansız adam ne istedin milletin lastiklerinden, 1990 model arabasından. Emniyet güçlerinin bu şahısların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.