"EVLAT" YİNE BOŞ DÖNMEDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 15:51, Güncelleme: 10.12.2018 - 15:51 3948+ kez okundu.
 

"EVLAT" YİNE BOŞ DÖNMEDİ

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlar devam ediyor.
Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu maddeler ile mücadeleye  aralıksız devam ediliyor. Merkezefendi ilçesinde bazı şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine  ulaşan il jandarma komutanlığına bağlı ekipler 07 aralık 2018 tarihinde( 4)  adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Çiftlik evindeki saman balyalarının altına gizlenmiş uyuşturucu meddeye narkotik köpeği “Evlat”ın tepki vermesi  üzerine, jandarma ekipleri  saman balyalarının altına gizlenmiş,1350 gram uyuşturu maddeyi (kubar esrar)  ele geçirdi, Ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konularak, olay şüphelilerinden bir tanesi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken (1) şüpheli ise tutuklandı.    
Denizli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlar devam ediyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu maddeler ile mücadeleye  aralıksız devam ediliyor.

Merkezefendi ilçesinde bazı şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine  ulaşan il jandarma komutanlığına bağlı ekipler 07 aralık 2018 tarihinde( 4)  adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Çiftlik evindeki saman balyalarının altına gizlenmiş uyuşturucu meddeye narkotik köpeği “Evlat”ın tepki vermesi  üzerine, jandarma ekipleri  saman balyalarının altına gizlenmiş,1350 gram uyuşturu maddeyi (kubar esrar)  ele geçirdi,

Ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konularak, olay şüphelilerinden bir tanesi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken (1) şüpheli ise tutuklandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.