ÇAKMAK VE KARAHASANLI'YA YENİ KAPALI PAZAR YERLERİ!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 18:04, Güncelleme: 06.03.2024 - 18:04 1266 kez okundu.
 

ÇAKMAK VE KARAHASANLI'YA YENİ KAPALI PAZAR YERLERİ!

Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den Çakmak ve Karahasanlı'ya modern pazar yerleri müjdesi !
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, özellikle kış şartlarında semt pazarlarına yönelik ciddi sıkıntılar yaşayan pazar esnafı ve Merkezfendi sakinlerinin yüzünü güldürecek projelerini kamuoyuyla paylaştı.   4 MEVSİM KONFORLU ALIŞVERİŞ Merkezefendi’nin Çakmak ve Karahasanlı mahallelerinde sokak aralarına kurulan semt pazarları, iki mahalleye kazandırılacak önemli projeler sayesinde artık kapalı ve modern bir ortamda kurulacak. Bu pazar yerleri ile bölgede yaşayan vatandaşlar dört mevsim boyunca konforlu bir şekilde alışveriş yapabilecek.  ETKİNLİKLER İÇİN DE KULLANILACAK Hem pazar esnafına hem de alışveriş yapan vatandaşlara rahat ve hijyenik bir alışveriş ortamı sunacak bu tesisler, bölge halkının çeşitli etkinliklerinde de kullanılabilecek. Çakmak ve Karahasanlı kapalı pazar yerlerinin yanı sıra, ilçenin ihtiyaç duyulan mahallelerinde de yeni kapalı pazar yerleri yapılacak.  
Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den Çakmak ve Karahasanlı'ya modern pazar yerleri müjdesi !

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, özellikle kış şartlarında semt pazarlarına yönelik ciddi sıkıntılar yaşayan pazar esnafı ve Merkezfendi sakinlerinin yüzünü güldürecek projelerini kamuoyuyla paylaştı.

 

4 MEVSİM KONFORLU ALIŞVERİŞ

Merkezefendi’nin Çakmak ve Karahasanlı mahallelerinde sokak aralarına kurulan semt pazarları, iki mahalleye kazandırılacak önemli projeler sayesinde artık kapalı ve modern bir ortamda kurulacak. Bu pazar yerleri ile bölgede yaşayan vatandaşlar dört mevsim boyunca konforlu bir şekilde alışveriş yapabilecek. 

ETKİNLİKLER İÇİN DE KULLANILACAK

Hem pazar esnafına hem de alışveriş yapan vatandaşlara rahat ve hijyenik bir alışveriş ortamı sunacak bu tesisler, bölge halkının çeşitli etkinliklerinde de kullanılabilecek. Çakmak ve Karahasanlı kapalı pazar yerlerinin yanı sıra, ilçenin ihtiyaç duyulan mahallelerinde de yeni kapalı pazar yerleri yapılacak.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.