EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 13:09, Güncelleme: 31.01.2019 - 13:09 3880+ kez okundu.
 

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Aktepe mahallesinde yangın meydana geldi. 
İhbar üzerine bölgeye polis ve Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri geldi. İki katlı bir evin ikinci katının bir bölümünde meydana gelen yangında her hangi bir can kaybı yaşanmaması ise sevindirdi.  Sokağın dar olması sebebiyle itfaiye ekipleri müdahalede zorlandı. Söndürme çalışmaları sırasında alevlerin diğer evlere sıçraması engellendi . İtfaiyenin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı, söndürüldü.Yanan evin çatısı ve bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi. Alevlerin kesin çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonrası belirleneceği kaydedildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Pamukkale ilçesi Aktepe mahallesinde yangın meydana geldi. 

İhbar üzerine bölgeye polis ve Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri geldi. İki katlı bir evin ikinci katının bir bölümünde meydana gelen yangında her hangi bir can kaybı yaşanmaması ise sevindirdi. 

Sokağın dar olması sebebiyle itfaiye ekipleri müdahalede zorlandı. Söndürme çalışmaları sırasında alevlerin diğer evlere sıçraması engellendi . İtfaiyenin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı, söndürüldü.Yanan evin çatısı ve bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi.

Alevlerin kesin çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonrası belirleneceği kaydedildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.