ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.03.2024 - 19:50, Güncelleme: 20.03.2024 - 19:50 1267+ kez okundu.
 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ile Halil Pekdemir, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. Her iki aday da görev süreleri boyunca şehit yakınları ve gazilere kapılarının her zaman açık olacaklarını söyledi.
31 Mart Yerel Seçimleri’ne az bir süre AK Partili Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ve Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylar son olarak 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. Derneğin yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen AK partili adaylar Başer ve Pekdemir, önerileri ve sorunları dinleyip fikir alışverişinde bulundular.   SİZ BİZE MİLLETİN EMANETİSİNİZ Ak Parti’nin merkezdeki iki güçlü adayı Pekdemir ve Başer, bu ülke için canını veren şehitlerin yakınları, malul kalan gaziler ve ailelerin kendilerine milletin emaneti olduklarının altını çizerken, her iki ilçe belediyesi olarak görev süreçleri boyunca yanlarında olduklarını vurguladı. Hiçbir şekilde haklarının ödenmeyeceklerininbilinciyle çalışacaklarını vurgulayan Pekdemir ve Başer, her daim kapılarının kendilerine açık olacaklarını söyledi. DEVLETİMİZ DAHA DA GÜÇLENİYOR Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın savunma sanayisine verdiği öneme dikkat çekip, İHA, SİHA’ların terörle mücadelede ne kadar etkili olduklarının altını çizdi. Pekdemir, “Şimdi Kaan ve Kızıl Elma isimli savaş uçaklarımız geliyor. Savunma sanayimiz dışa bağımlılıktan kurtuluyor. Bugün bölgede görev yapan bir SİHA, 150 bin askerle yapılabilecek görevi tek başına gerçekleştiriyor. Bunlar göğsümüzü kabartan gelişmeler” dedi. Pekdemir ardından Pamukkale’de göreve gelmesi yerel yönetimlerdeki tecrübesiyle çalışacağını vurgularken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile ilgili de hassasiyetinin her zaman en üst noktada olacağına dikkat çekti.  TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLÜ OLACAK “Şehitlerimiz, gazilerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesinde bugün evimizde huzurla yastığa başımızı koyabiliyoruz. Sizlere minnettarız. Hakkınız ödenmez” diyerek ziyaretteki konuşmasına başlayan AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ise konuşmasının devamında göreve geldikten sonra yapmak istediği ‘Genç Mucitler Atölyesi’ Projesi’ne dikkat çekip, Savunma sanayisinin önemine değindi. Başer, günümüz dünyasında kendi teknolojisini üretebilenlerin daha güçlü hale geldiğini belirtip, “Ben şahsen gençlerimize çok önem veriyorum. Çağ artık teknoloji çağı. Genç Mucitler Atölyesi Projesi, bu anlamda gençlerimizin önünü açacak ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir proje. Gençlerimiz burada Savunma sanayi konusunda da çalışmalar yapabilecek” dedi. Başer, görev süreci boyunca şehit yakınları ve gazilere kapısının her zaman açık olacağını belirtip “Bilin ki sizin derdiniz, benim derdim” dedi.
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ile Halil Pekdemir, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. Her iki aday da görev süreleri boyunca şehit yakınları ve gazilere kapılarının her zaman açık olacaklarını söyledi.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne az bir süre AK Partili Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ve Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylar son olarak 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. Derneğin yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen AK partili adaylar Başer ve Pekdemir, önerileri ve sorunları dinleyip fikir alışverişinde bulundular.

 

SİZ BİZE MİLLETİN EMANETİSİNİZ

Ak Parti’nin merkezdeki iki güçlü adayı Pekdemir ve Başer, bu ülke için canını veren şehitlerin yakınları, malul kalan gaziler ve ailelerin kendilerine milletin emaneti olduklarının altını çizerken, her iki ilçe belediyesi olarak görev süreçleri boyunca yanlarında olduklarını vurguladı. Hiçbir şekilde haklarının ödenmeyeceklerininbilinciyle çalışacaklarını vurgulayan Pekdemir ve Başer, her daim kapılarının kendilerine açık olacaklarını söyledi.

DEVLETİMİZ DAHA DA GÜÇLENİYOR

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın savunma sanayisine verdiği öneme dikkat çekip, İHA, SİHA’ların terörle mücadelede ne kadar etkili olduklarının altını çizdi. Pekdemir, “Şimdi Kaan ve Kızıl Elma isimli savaş uçaklarımız geliyor. Savunma sanayimiz dışa bağımlılıktan kurtuluyor. Bugün bölgede görev yapan bir SİHA, 150 bin askerle yapılabilecek görevi tek başına gerçekleştiriyor. Bunlar göğsümüzü kabartan gelişmeler” dedi. Pekdemir ardından Pamukkale’de göreve gelmesi yerel yönetimlerdeki tecrübesiyle çalışacağını vurgularken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile ilgili de hassasiyetinin her zaman en üst noktada olacağına dikkat çekti.

 TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLÜ OLACAK

“Şehitlerimiz, gazilerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesinde bugün evimizde huzurla yastığa başımızı koyabiliyoruz. Sizlere minnettarız. Hakkınız ödenmez” diyerek ziyaretteki konuşmasına başlayan AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ise konuşmasının devamında göreve geldikten sonra yapmak istediği ‘Genç Mucitler Atölyesi’ Projesi’ne dikkat çekip, Savunma sanayisinin önemine değindi. Başer, günümüz dünyasında kendi teknolojisini üretebilenlerin daha güçlü hale geldiğini belirtip, “Ben şahsen gençlerimize çok önem veriyorum. Çağ artık teknoloji çağı. Genç Mucitler Atölyesi Projesi, bu anlamda gençlerimizin önünü açacak ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir proje. Gençlerimiz burada Savunma sanayi konusunda da çalışmalar yapabilecek” dedi. Başer, görev süreci boyunca şehit yakınları ve gazilere kapısının her zaman açık olacağını belirtip “Bilin ki sizin derdiniz, benim derdim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.