Çameli’nde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 14:13, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:31 1289+ kez okundu.
 

Çameli’nde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

Çameli’nde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor
DENİZLİ (İHA) – Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.İlçe merkezinde doğalgaz hattı döşenen mahallelerdeki üst yapının en kısa sürede tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli ilçe merkezimizde doğalgaz hattı için kazı yapılan bölgelerimizde, İmamlar ve Gürsu Mahallelerimizde kilit parke ve yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Gece gündüz ilçemize hizmet vermek için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.Kırsal mahallelerdeki üst yapı çalışmalarına da değinen Başkan Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Çameli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz mahallelerimizdeki yol kumlama çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Çameli Belediyesi Fen İşleri personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Çameli’nde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor
DENİZLİ (İHA) – Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

İlçe merkezinde doğalgaz hattı döşenen mahallelerdeki üst yapının en kısa sürede tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli ilçe merkezimizde doğalgaz hattı için kazı yapılan bölgelerimizde, İmamlar ve Gürsu Mahallelerimizde kilit parke ve yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Gece gündüz ilçemize hizmet vermek için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kırsal mahallelerdeki üst yapı çalışmalarına da değinen Başkan Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Çameli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz mahallelerimizdeki yol kumlama çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Çameli Belediyesi Fen İşleri personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.