ERDOĞAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2018 - 13:16, Güncelleme: 11.09.2018 - 13:16 3356+ kez okundu.
 

ERDOĞAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

AK Parti, sahada yerel seçim çalışmalarına başlarken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan da sahaya yurt dışıprogramlarının ardından hız verecek.
AK Parti, sahada yerel seçim çalışmalarına başlarken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan da sahaya yurt dışıprogramlarının ardından hız verecek. Başkan Erdoğan 7 gün sürecek ABD ve Almanya seyahatinin ardından Meclis'in açılmasıyla birlikte kampanya turlarına başlayacak. Mesaisinin büyük bölümünü yurtiçi seçimçalışmalarına ayıracak olan Erdoğan'ın başta 30 büyükşehir olmak üzere kritik önemdeki kentlerin tamamını gezmesi planlanıyor. Başkan Erdoğan, erken başlatacağı kampanya turuyla AK Parti'nin belediye başkan adaylıkları için de nabız yoklayacak. Erdoğan, il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek AK Parti'nin mart ayındaki seçimlerdeki adaylarını netleştirecek. Başkan Erdoğan, adayları belirlerken sahadan gelen raporları, mevcut başkanların icraatlarını ve memnuniyet düzeyini de göz önüne alacak. Türkiye genelindeki 1397 belediye için aday belirleme kriterleri arasında 24 Haziran seçim sonuçları da etkili olacak. Erdoğan, bu çerçevede teşkilattan gelen bilgiler doğrultusunda yerel seçim stratejisini ve halkın MHP ile olası ittifaka bakışını belirlemiş olacak. Bu kapsamda hem Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşme hem de sahadan gelen raporlar ve anketler çerçevesinde kritik şehirlerde MHP ile ittifakın çerçevesinin somutlaşacağı belirtiliyor.
AK Parti, sahada yerel seçim çalışmalarına başlarken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan da sahaya yurt dışıprogramlarının ardından hız verecek.

, sahada  çalışmalarına başlarken, Başkan  da sahaya programlarının ardından hız verecek. Başkan Erdoğan 7 gün sürecek ABD ve  seyahatinin ardından Meclis'in açılmasıyla birlikte kampanya turlarına başlayacak. Mesaisinin büyük bölümünü yurtiçi çalışmalarına ayıracak olan Erdoğan'ın başta 30 büyükşehir olmak üzere kritik önemdeki kentlerin tamamını gezmesi planlanıyor.

Başkan Erdoğan, erken başlatacağı kampanya turuyla 'nin belediye başkan adaylıkları için de nabız yoklayacak. Erdoğan, il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek AK Parti'nin mart ayındaki lerdeki adaylarını netleştirecek. Başkan Erdoğan, adayları belirlerken sahadan gelen raporları, mevcut başkanların icraatlarını ve memnuniyet düzeyini de göz önüne alacak.  genelindeki 1397 belediye için aday belirleme kriterleri arasında   sonuçları da etkili olacak. Erdoğan, bu çerçevede teşkilattan gelen bilgiler doğrultusunda  stratejisini ve halkın  ile olası ittifaka bakışını belirlemiş olacak. Bu kapsamda hem Erdoğan'ın  Genel Başkanı  ile yapacağı görüşme hem de sahadan gelen raporlar ve anketler çerçevesinde kritik şehirlerde MHP ile ittifakın çerçevesinin somutlaşacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.