Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarının konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu olacak

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 10:38, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:12 1164+ kez okundu.
 

Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarının konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu olacak

Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarının konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu olacak
Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları çerçevesinde oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları bünyesinde Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programı, bir dizide canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle dikkatleri çeken, oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak. Beyaz Usta Siyah Çırak, Kara Güneş, Tahta At, Hünkârım ve Antikacı gibi birçok kitabının yanında tarihi dizilerde de rol alan Bahadır Yenişehirlioğlu merak edilen soruları yanıtlayacak. Denizlililer Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programına ücretsiz katılabilecek.
Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarının konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu olacak

Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları çerçevesinde oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları bünyesinde Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programı, bir dizide canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle dikkatleri çeken, oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak. Beyaz Usta Siyah Çırak, Kara Güneş, Tahta At, Hünkârım ve Antikacı gibi birçok kitabının yanında tarihi dizilerde de rol alan Bahadır Yenişehirlioğlu merak edilen soruları yanıtlayacak. Denizlililer Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları programına ücretsiz katılabilecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.