EMNİYETTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 13:58, Güncelleme: 05.02.2019 - 13:58 3631+ kez okundu.
 

EMNİYETTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü örnek alınacak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
Bugün Denizli'nin Tavas ilçesinde Denizli Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla Tavas Emniyet Müdürlüğü, çevrenin korunması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve giderilmesi için plastik poşet, plastik ambalaj kullanımının azaltılması kapsamında başlatılan uygulamalar doğrultusunda pazara gelen vatandaşalara bez torba dağıtımı gerçekleştirdi.  Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğünün dağıtımını gerçekleştirdiği bez torbaların üzerinde ise  Kadına Yönelik Şiddet, Bağımlılık ile Mücadele vurgusu bulunan kamu spotlu cümleler yer aldı. Madde bağımlılığı ve Kadına Şidette yönelik yapılan bu çalışma Tavas halkı tarafından çok yerinde bulundu. 
Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü örnek alınacak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Bugün Denizli'nin Tavas ilçesinde Denizli Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla Tavas Emniyet Müdürlüğü, çevrenin korunması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve giderilmesi için plastik poşet, plastik ambalaj kullanımının azaltılması kapsamında başlatılan uygulamalar doğrultusunda pazara gelen vatandaşalara bez torba dağıtımı gerçekleştirdi. 

Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğünün dağıtımını gerçekleştirdiği bez torbaların üzerinde ise  Kadına Yönelik Şiddet, Bağımlılık ile Mücadele vurgusu bulunan kamu spotlu cümleler yer aldı. Madde bağımlılığı ve Kadına Şidette yönelik yapılan bu çalışma Tavas halkı tarafından çok yerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.