EMNİYETTEN ''HUZURLU - OKUL'' UYGULAMASI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2018 - 12:49, Güncelleme: 11.10.2018 - 12:49 3639+ kez okundu.
 

EMNİYETTEN ''HUZURLU - OKUL'' UYGULAMASI

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan "Huzurlu-okul" uygulamasında okul önlerinde denetimler gerçekleştirildi.
DENİZLİ (AA) - Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan "Huzurlu-okul" uygulamasında okul önlerinde denetimler gerçekleştirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı 150 personelden oluşan ekipler, kentin bazı noktalarındaki okul önlerinde eş zamanlı uygulama yaptı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada, "Çako" isimli dedektör köpek de aramalara katıldı. Okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, şüpheli görülen şahıslar kontrol edildi. Kontrollerde, dedektör köpeğin yardımıyla sahibi bulunmayan bir bisiklet koltuğunun altına gizlenmiş 5 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi. Uygulamada, 630 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorguları yapıldı, 70 araç kontrol edildi ve 12 bin lira idari para cezası kesildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan "Huzurlu-okul" uygulamasında okul önlerinde denetimler gerçekleştirildi.

DENİZLİ (AA) - Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan "Huzurlu-okul" uygulamasında okul önlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı 150 personelden oluşan ekipler, kentin bazı noktalarındaki okul önlerinde eş zamanlı uygulama yaptı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada, "Çako" isimli dedektör köpek de aramalara katıldı.

Okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, şüpheli görülen şahıslar kontrol edildi.

Kontrollerde, dedektör köpeğin yardımıyla sahibi bulunmayan bir bisiklet koltuğunun altına gizlenmiş 5 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uygulamada, 630 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden sorguları yapıldı, 70 araç kontrol edildi ve 12 bin lira idari para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.