Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.03.2024 - 15:13, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:13 1514 kez okundu.
 

Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu

Güney ve Buldan ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Zolan, Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hiçbir ayrım yapmadan güler yüzle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Güney ve Buldan’da vatandaşlarla kucaklaştı. İlk olarak Güney ilçesini ziyaret eden Başkan Zolan burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Daha sonra Buldan ilçesinin Yenicekent Mahallesi ile devam eden programında Başkan Zolan, sırasıyla Türlübey, Karaköy ve Kadıköy mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Zolan’ın Buldan ilçe ziyaretine Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu da eşlik etti. Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından coşku içinde karşılanan Başkan Osman Zolan, güzel karşılamaları ve misafirperverlikleri için hemşehrilerine teşekkür etti. “Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz” Kendisini her zaman bağrına basan hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her zaman olduğu gibi yol arkadaşlığınız, kardeşliğiniz benim için çok kıymetli. Allah’ım sizlerden razı olsun. İnşallah vatandaşlarımızın destek ve teveccühleriyle Denizli’mizin 19 ilçesi 616 mahallesinde hiçbir ayrım yapmadan güler yüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, el ele gönül gönüle hizmet destanlarımızı sürdüreceğiz. Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz, yolumuz bir, sevdamız bir, hedefimiz bir” ifadelerini kullandı. Başkan Zolan ziyaretlerinde tüm hemşehrilerinin ramazan ayını da tebrik etti.
Güney ve Buldan ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Zolan, Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hiçbir ayrım yapmadan güler yüzle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Güney ve Buldan’da vatandaşlarla kucaklaştı. İlk olarak Güney ilçesini ziyaret eden Başkan Zolan burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Daha sonra Buldan ilçesinin Yenicekent Mahallesi ile devam eden programında Başkan Zolan, sırasıyla Türlübey, Karaköy ve Kadıköy mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Zolan’ın Buldan ilçe ziyaretine Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu da eşlik etti. Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından coşku içinde karşılanan Başkan Osman Zolan, güzel karşılamaları ve misafirperverlikleri için hemşehrilerine teşekkür etti.

“Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz”

Kendisini her zaman bağrına basan hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her zaman olduğu gibi yol arkadaşlığınız, kardeşliğiniz benim için çok kıymetli. Allah’ım sizlerden razı olsun. İnşallah vatandaşlarımızın destek ve teveccühleriyle Denizli’mizin 19 ilçesi 616 mahallesinde hiçbir ayrım yapmadan güler yüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, el ele gönül gönüle hizmet destanlarımızı sürdüreceğiz. Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz, yolumuz bir, sevdamız bir, hedefimiz bir” ifadelerini kullandı. Başkan Zolan ziyaretlerinde tüm hemşehrilerinin ramazan ayını da tebrik etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.