Büyükşehir’in iftar geleneği Sevindik’te

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2024 - 12:40, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:40 913 kez okundu.
 

Büyükşehir’in iftar geleneği Sevindik’te

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başkan Osman Zolan’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz” dedi. Denizli’nin önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacağını vurgulayan Bakan Şimşek, “Değerli Başkanımızın yaptığı yatırım ve hizmetler işin ve aşın artmasına vesile olacaktır” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofrası bu kez Sevindik Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce Denizlilinin akın ettiği iftara Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ve mahalle sakinleri katıldı. Protokol iftar öncesi geldiği alanda vatandaşların ramazanını tebrik ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ezanın okunmasının ardından programa katılanlar hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.  Başkan Zolan: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, on bir ayın sultanı ramazanı yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile idrak etmeye çalıştıklarını belirterek, “Esas olan burada gönül sofrasında komşularımızla vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaktır. Gönül soframızı zenginleştirmektir” dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Denizli genelinde ve Sevindik Mahallesi’nde altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara nerede ne ihtiyaç varsa yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, vatandaşların verdiği 5 yıllık yetkinin 31 Mart’ta sona erdiğini işaret ederek, “İnşallah Allah’ım her zaman hayırlısını nasip eder. Hayırlısı ne ise o olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.  Bakan Şimşek: “Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz” Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, davete katılan Denizlili vatandaşların ramazan ayını tebrik ederek, ev sahipliğinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti. Bakan Şimşek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değerli Başkanımızı uzun süredir tanıyoruz. Denizli gerçekten üreten bir şehir, gelişmiş sanayi, turizm ve ticaret üssü. Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz. İnşallah çalışmalarını önümüzdeki dönemde de verimli bir şekilde devam ettirir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”  “Denizli ülkemizin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak”  Denizli’nin daha ileri gitmesi için Ankara’dan her türlü desteği vermek çalışma yaptıklarını vurgulayan Bakan Şimşek, “İnşallah Denizli’nin İzmir’e otoyol bağlantısı tamamlanmak üzere. Buna benzer birçok önemli projeler var. Dolayısıyla ben inanıyorum ki Denizli önümüzdeki dönemde ülkemizin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak. Değerli Başkanımızın yatırım ve hizmetleri işin ve aşın artmasına vesile olacaktır. Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah hepimizi bayrama eriştirsin” ifadelerini kullandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başkan Osman Zolan’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz” dedi. Denizli’nin önümüzdeki dönemde ülkenin en büyük büyüme motorlarından birisi olacağını vurgulayan Bakan Şimşek, “Değerli Başkanımızın yaptığı yatırım ve hizmetler işin ve aşın artmasına vesile olacaktır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofrası bu kez Sevindik Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce Denizlilinin akın ettiği iftara Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ve mahalle sakinleri katıldı. Protokol iftar öncesi geldiği alanda vatandaşların ramazanını tebrik ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ezanın okunmasının ardından programa katılanlar hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. 

Başkan Zolan: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, on bir ayın sultanı ramazanı yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile idrak etmeye çalıştıklarını belirterek, “Esas olan burada gönül sofrasında komşularımızla vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaktır. Gönül soframızı zenginleştirmektir” dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Denizli genelinde ve Sevindik Mahallesi’nde altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara nerede ne ihtiyaç varsa yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, vatandaşların verdiği 5 yıllık yetkinin 31 Mart’ta sona erdiğini işaret ederek, “İnşallah Allah’ım her zaman hayırlısını nasip eder. Hayırlısı ne ise o olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. 

Bakan Şimşek: “Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, davete katılan Denizlili vatandaşların ramazan ayını tebrik ederek, ev sahipliğinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti. Bakan Şimşek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değerli Başkanımızı uzun süredir tanıyoruz. Denizli gerçekten üreten bir şehir, gelişmiş sanayi, turizm ve ticaret üssü. Değerli Başkanımızın hizmet ve eser siyasetine hepimiz şahidiz. İnşallah çalışmalarını önümüzdeki dönemde de verimli bir şekilde devam ettirir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” 

Denizli ülkemizin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak” 

Denizli’nin daha ileri gitmesi için Ankara’dan her türlü desteği vermek çalışma yaptıklarını vurgulayan Bakan Şimşek, “İnşallah Denizli’nin İzmir’e otoyol bağlantısı tamamlanmak üzere. Buna benzer birçok önemli projeler var. Dolayısıyla ben inanıyorum ki Denizli önümüzdeki dönemde ülkemizin en büyük büyüme motorlarından birisi olacak. Değerli Başkanımızın yatırım ve hizmetleri işin ve aşın artmasına vesile olacaktır. Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah hepimizi bayrama eriştirsin” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.