Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 07.12.2023 - 10:04 1356+ kez okundu.
 

Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu

Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Denizli Girişimcilik Buluşması” iş dünyası temsilcileri, girişimciler ve yatırımcıları bir araya getirdi.Denizli OSB konferans salonunda gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz’in yaptığı Denizli Girişimcilik Buluşması’nda girişimcilerin konuşmaları ve sunumları, Fongogo ile Kitle Fonlaması, Fongogo ile Yatırımın Vergisel Avantajları ana başlıkları altında bilgiler paylaşıldı. Üzüm Teknoloji Ltd. Şti. Kurucu - Genel Müdürü Sadık Önal ile WEGS Yazılım Genel Müdürü Hakan Bulgurlu ve Fongogo Genel Müdürü Serkan Bağçe sunumlarını gerçekleştirdi.Kitle fonlaması ve yatırım süreçleri üzerine geniş kapsamlı bilgilendirme konuşması yapan Serkan Bağçe, girişimciliğin, yenilikçiliğin ve sonsuz insan kapasitesinin kolektif irade ile desteklenmesiyle hayallerin gerçekleşmesini sağlamak ve bu sayede toplumsal kalkınmaya ön ayak olmak amacında olduklarını belirtti. Serkan Bağçe, “Kitle fonlaması ile yatırım alan girişimler müşteri kitlesi oluşturup pazar validasyonu sağlamaktadırlar. Bu nedenle fon yatırımlarımızı kitle fonlaması ile pekiştirerek girişimin hızlı ivmelenmesini sağlıyoruz. Ayrıca kitle fonlaması alan şirketlerin belli raporlama yükümlülükleri bulunmaktadır. Bu yükümlülükler şirketin aldığı yatırımı doğru şekilde kullanmasını sağlamak yönündedir” dedi.
Denizli OSB iş dünyasını girişimci ve yatırımcılarla buluşturdu
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Denizli Girişimcilik Buluşması” iş dünyası temsilcileri, girişimciler ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Denizli OSB konferans salonunda gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz’in yaptığı Denizli Girişimcilik Buluşması’nda girişimcilerin konuşmaları ve sunumları, Fongogo ile Kitle Fonlaması, Fongogo ile Yatırımın Vergisel Avantajları ana başlıkları altında bilgiler paylaşıldı. Üzüm Teknoloji Ltd. Şti. Kurucu - Genel Müdürü Sadık Önal ile WEGS Yazılım Genel Müdürü Hakan Bulgurlu ve Fongogo Genel Müdürü Serkan Bağçe sunumlarını gerçekleştirdi.

Kitle fonlaması ve yatırım süreçleri üzerine geniş kapsamlı bilgilendirme konuşması yapan Serkan Bağçe, girişimciliğin, yenilikçiliğin ve sonsuz insan kapasitesinin kolektif irade ile desteklenmesiyle hayallerin gerçekleşmesini sağlamak ve bu sayede toplumsal kalkınmaya ön ayak olmak amacında olduklarını belirtti. Serkan Bağçe, “Kitle fonlaması ile yatırım alan girişimler müşteri kitlesi oluşturup pazar validasyonu sağlamaktadırlar. Bu nedenle fon yatırımlarımızı kitle fonlaması ile pekiştirerek girişimin hızlı ivmelenmesini sağlıyoruz. Ayrıca kitle fonlaması alan şirketlerin belli raporlama yükümlülükleri bulunmaktadır. Bu yükümlülükler şirketin aldığı yatırımı doğru şekilde kullanmasını sağlamak yönündedir” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.