EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 10:19, Güncelleme: 05.02.2019 - 10:19 3024+ kez okundu.
 

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

DENİB AKADEMİ İleri Düzey Excel Uygulamaları Eğitimi
DENİB AKADEMİ, 26-27 Ocak 2019 tarihlerinde ve 2-3 Şubat 2019 tarihlerinde iki ayrı grup olarak DENİB Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda "İleri Excel Uygulamaları Eğitimi"ni gerçekleştirdi. Vidoport.com'dan Ömer Bağcı tarafından verilen eğitimde, genel excel kullanımı, koşullu biçimlendirme, düşeyara, eğer, çoketopla, eğersay, alt toplam, yeni grafik, hedef ara, parçaal, birleştir gibi formülleri ile özet tablo oluşturmak, özet tablo seçeneklerinde çalışmak, biçimlendirmek, verileri yenilemek, farklı tablolardan tek tablo yapmak, makroları oluşturmak ve atamak gibi excelin işlevleri hakkında tablolar üzerinden yapılan farklı örnek uygulamalar ile katılımcılar bilgilendirildi. DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 19 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek olan ”Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi” ile devam edecek.
DENİB AKADEMİ İleri Düzey Excel Uygulamaları Eğitimi

DENİB AKADEMİ, 26-27 Ocak 2019 tarihlerinde ve 2-3 Şubat 2019 tarihlerinde iki ayrı grup olarak DENİB Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda "İleri Excel Uygulamaları Eğitimi"ni gerçekleştirdi.

Vidoport.com'dan Ömer Bağcı tarafından verilen eğitimde, genel excel kullanımı, koşullu biçimlendirme, düşeyara, eğer, çoketopla, eğersay, alt toplam, yeni grafik, hedef ara, parçaal, birleştir gibi formülleri ile özet tablo oluşturmak, özet tablo seçeneklerinde çalışmak, biçimlendirmek, verileri yenilemek, farklı tablolardan tek tablo yapmak, makroları oluşturmak ve atamak gibi excelin işlevleri hakkında tablolar üzerinden yapılan farklı örnek uygulamalar ile katılımcılar bilgilendirildi.

DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 19 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek olan ”Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi” ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.