EĞİTİME KAR ENGELİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 13:41, Güncelleme: 08.01.2019 - 13:41 3762+ kez okundu.
 

EĞİTİME KAR ENGELİ

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı açıklamada, yoğun kar ve olumsuz hava şartlarından dolayı okulların bugün tatil edildiğini belirtti.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Kale ilçesinde taşımalı eğitim verilen okullarda, etkili olan kar nedeniyle bir gün süreyle eğitime ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilçede taşımalı eğitim yapan okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, özel eğitim kurumlarındaki öğrencilerle engellilerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı açıklamada, yoğun kar ve olumsuz hava şartlarından dolayı okulların bugün tatil edildiğini belirtti.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Kale ilçesinde taşımalı eğitim verilen okullarda, etkili olan kar nedeniyle bir gün süreyle eğitime ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilçede taşımalı eğitim yapan okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, özel eğitim kurumlarındaki öğrencilerle engellilerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.