Tur otobüsü kazasında ölü sayısı 3’e yükseldi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 23:58, Güncelleme: 26.11.2023 - 14:30 1248+ kez okundu.
 

Tur otobüsü kazasında ölü sayısı 3’e yükseldi

Tur otobüsü kazasında ölü sayısı 3’e yükseldi
Denizli’de Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsünün karıştığı ve 29 kişinin yaralandığı kazada, durumu ağır olan 4 kişiden 3. kişi de kurtarılamadı.Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde konakladıkları otelden Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan İbrahim Tork idaresindeki MAN marka 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, Çardak Havaalanı Kavşağında yola kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia eden avukat Şükriye Şule Usta yönetimindeki 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada tur otobüsünde 26 Tayland uyruklu turist, Türk şoför ve rehberin yanı sıra otomobil sürücüsü bayan avukat yaralandı.Kazanın ardından ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alınan tur rehberi Mehmet İlhan (31) ile Taylandlı erkek turist Suwıcha Yamsuk (50), doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Çevre hastanelere sevk edilen yaralı 25 Taylandlı turist ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Kazada ağır yaralananlardan biri olan 44 yaşındaki Taylandlı turist Nutthaphan Jiwakeait’de yaşama tutunamadı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Tur otobüsü kazasında ölü sayısı 3’e yükseldi
Denizli’de Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsünün karıştığı ve 29 kişinin yaralandığı kazada, durumu ağır olan 4 kişiden 3. kişi de kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde konakladıkları otelden Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan İbrahim Tork idaresindeki MAN marka 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, Çardak Havaalanı Kavşağında yola kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia eden avukat Şükriye Şule Usta yönetimindeki 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada tur otobüsünde 26 Tayland uyruklu turist, Türk şoför ve rehberin yanı sıra otomobil sürücüsü bayan avukat yaralandı.
Kazanın ardından ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alınan tur rehberi Mehmet İlhan (31) ile Taylandlı erkek turist Suwıcha Yamsuk (50), doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Çevre hastanelere sevk edilen yaralı 25 Taylandlı turist ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Kazada ağır yaralananlardan biri olan 44 yaşındaki Taylandlı turist Nutthaphan Jiwakeait’de yaşama tutunamadı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.