DUVAR ELEKTRİK DİREĞİNİ DEVİRDİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 11:27, Güncelleme: 05.01.2019 - 11:27 3227+ kez okundu.
 

DUVAR ELEKTRİK DİREĞİNİ DEVİRDİ

Son günlerde yağan yağışların ardından Denizli Buldan ilçesi Turan mahallesinde yıkılan duvar elektrik direğini devirerek alt bölümdeki evin çatısına zarar verdi.
Denizli Buldan ilçesi Turan Mahallesinde yıkılan duvar elektrik direğini devirerek alt yolda bulunan evin çatısına zarar verdi. Gece saatlerinde büyük bir gürültüyle yıkılan duvarelektrik direğini devirdiği için  Turan mahallesinin bir bölümünün elektriğinin  kesintiye uğramasına neden oldu. AYDEM ekiplerince yapılan müdahaleden sonra mahalleye elektrik verilmeye başlandı. Öğleden sonra tekrar yıkılmaya başlayan duvarın önünden geçen küçük bir çocuk gürültüyü duyarak hızla bölgeden uzaklaştı. Gece saatlerinde olması nedeniyle can kaybının yaşanmadığı olay yerine gelen Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, olayla ilgili olarak Turan mahalle muhtarı Mustafa Zorlu’dan bilgi alırken Buldan Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Son günlerde yağan yağışların ardından Denizli Buldan ilçesi Turan mahallesinde yıkılan duvar elektrik direğini devirerek alt bölümdeki evin çatısına zarar verdi.

Denizli Buldan ilçesi Turan Mahallesinde yıkılan duvar elektrik direğini devirerek alt yolda bulunan evin çatısına zarar verdi. Gece saatlerinde büyük bir gürültüyle yıkılan duvarelektrik direğini devirdiği için  Turan mahallesinin bir bölümünün elektriğinin  kesintiye uğramasına neden oldu.

AYDEM ekiplerince yapılan müdahaleden sonra mahalleye elektrik verilmeye başlandı. Öğleden sonra tekrar yıkılmaya başlayan duvarın önünden geçen küçük bir çocuk gürültüyü duyarak hızla bölgeden uzaklaştı. Gece saatlerinde olması nedeniyle can kaybının yaşanmadığı olay yerine gelen Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, olayla ilgili olarak Turan mahalle muhtarı Mustafa Zorlu’dan bilgi alırken Buldan Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.