Buldan’daki yol sorununu büyükşehir çözdü

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 07.12.2023 - 09:40 1276+ kez okundu.
 

Buldan’daki yol sorununu büyükşehir çözdü

Buldan’daki yol sorununu büyükşehir çözdü
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından taş döşeme ve bordür işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte PAÜ Buldan Meslek Yüksekokulundan Sanayi Sitesine bağlayan yol trafiğe açıldı.Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Buldan Pamukkale üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünden sanayi caddesine (Güzelleştirme Sanayi Sitesi girişine) bağlanan yol tamamlandı.Yıllardan beri açık olmasına rağmen bir türlü taş döşeme veya asfaltlama işlemi yapılmamasından dolayı kullanılamayan yol, çalışmaların yapılmasının ardından trafiğe açıldı. Açılması ile şehir içi trafiğinin yoğunluğunu azaltacağını dile getiren vatandaşlar, teşekkürlerini ifade etti.“Büyüklerimiz yol medeniyettir diye boşuna söylememişler”Açılan yolun Buldan şehir içi ana yoluna alternatif bir yol olacağına dikkat çeken vatandaşlar ve sanayi esnafları, “Bu yolun yanına Buldan İtfaiyesi kuruldu. Yolun hemen üzerinde Meslek Yüksek Okulumuz var. Bölgede bir otelimiz bulunuyor. İlerisinde okullarımıza ve Aile Sağlık Hizmetleri ile 112 Acil Hizmet İstasyonuna ulaşım daha hızlı ve kolay olacak. Okul servis araçları artık kısa olduğu için bu yolu kullanabilecekler. Bugüne kadar bu yolu bilmedikleri için kullanmaya çalışan sürücüler hep trajikomik olaylar yaşadılar. Navigasyonda Buldan yolu olarak bu yol gösterildiği için pek çok araç çamurda batıyor, sürücüler zor anlar yaşıyorlardı. Büyüklerimiz yol medeniyettir diye boşuna söylememişler. Bu yolun açılması vatandaşımız için çok yararlı olmuştur. Bizler, emeği geçen herkese ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
Buldan’daki yol sorununu büyükşehir çözdü
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından taş döşeme ve bordür işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte PAÜ Buldan Meslek Yüksekokulundan Sanayi Sitesine bağlayan yol trafiğe açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Buldan Pamukkale üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünden sanayi caddesine (Güzelleştirme Sanayi Sitesi girişine) bağlanan yol tamamlandı.
Yıllardan beri açık olmasına rağmen bir türlü taş döşeme veya asfaltlama işlemi yapılmamasından dolayı kullanılamayan yol, çalışmaların yapılmasının ardından trafiğe açıldı. Açılması ile şehir içi trafiğinin yoğunluğunu azaltacağını dile getiren vatandaşlar, teşekkürlerini ifade etti.

“Büyüklerimiz yol medeniyettir diye boşuna söylememişler”
Açılan yolun Buldan şehir içi ana yoluna alternatif bir yol olacağına dikkat çeken vatandaşlar ve sanayi esnafları, “Bu yolun yanına Buldan İtfaiyesi kuruldu. Yolun hemen üzerinde Meslek Yüksek Okulumuz var. Bölgede bir otelimiz bulunuyor. İlerisinde okullarımıza ve Aile Sağlık Hizmetleri ile 112 Acil Hizmet İstasyonuna ulaşım daha hızlı ve kolay olacak. Okul servis araçları artık kısa olduğu için bu yolu kullanabilecekler. Bugüne kadar bu yolu bilmedikleri için kullanmaya çalışan sürücüler hep trajikomik olaylar yaşadılar. Navigasyonda Buldan yolu olarak bu yol gösterildiği için pek çok araç çamurda batıyor, sürücüler zor anlar yaşıyorlardı. Büyüklerimiz yol medeniyettir diye boşuna söylememişler. Bu yolun açılması vatandaşımız için çok yararlı olmuştur. Bizler, emeği geçen herkese ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.