BAŞER İLK KEZ BU KADAR NET KONUŞTU!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.03.2024 - 13:56, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:59 4970 kez okundu.
 

BAŞER İLK KEZ BU KADAR NET KONUŞTU!

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, sosyal medyadan paylaştığı görüntülü mesajla seçmene seslendi. Şeniz Doğan’ın belediyeyi borç batağına sürüklediği, 75 proje sözünden sadece 3’ünü yerine getirebildiğinin altını çizdi, “Bu pazar sandığa gittiğinizde, önümüzdeki 5 yıl ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdiği sözleri tek tek tutar diye düşünüp ona göre hareket edelim” diye konuştu.
Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen iş insanı Ekrem Başer, seçimlere sayılı günler kala sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile seçmene seslendi. Geçen 5 ylıllık süreçte Merkezefendi Belediyesi’nin iyi yönetilmediğine dikkat çeken Başer boşa harcanan paralarla ilçeye neler kazandırılacağını aktardı, seçmenlerin oy kulanırken iyi düşünmesi gerektiğinin altını çizdi. İşte Cumhur İttifakı Adayı Başer’in O Seslenişi; MERKEZEFENDİ REKLAMLAR VE ALGI OPERASYONLARIYLA YÖNETİLİYOR Aday olduğum günden bu yana Merkezefendi ilçemizi karış karış geziyorum. Bu süre zarfında bana göstermiş olduğunuz ilgiden, sevgiden dolayı sizlere minnettarım. ‘İyi ki bu güzel ilçenin güzel insanlarına hizmet edeceğim’ diyorum. Merkezefendi ilçemiz 5 yıldan bu yana reklamlarla algı operasyonlarıyla yönetiliyor. 75 PROJEDEN 3’ÜNÜ YAPABİLDİ, BELEDİYEYİ BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİ Borç batağındaki belediyemizin yüzlerce milyon lira borcu var. Bunun karşılığında ise sizlere sözü verilen 75 projeden sadece 3 tanesi yapılmış. Peki bu paralar nereye mi harcandı? Bizim dönemimizde açılan yatırımların yeniden yapılan açılış törenlerine, kamuoyunda büyük tepki toplayıp sonra kaldırılan heykellere ve bu liste uzayıp gidiyor.  ŞENİZ DOĞAN BELEDİYE BÜTÇESİYLE NELER YAPABİLİRDİ? Boşa harcanan bu paralarla neler mi yapılırdı? İlçemizin hasretle beklediği kapalı spor salonu, yüzlerce spor sahası, etkinlik merkezi, kütüphane, bizim yaptığımız MKM’den 2 adet daha. Yine bizim yaptığımız Adalet Parkı’ndan da 2 adet daha yapılırdı.  SANDIKTA TERCİHİNİZİ MERKEZEFENDİ’DEN YANA KULLANIN Kıymetli dostlarım; bu pazar sandığa gittiğinizde, önümüzdeki 5 yıl ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdiği sözleri tek tek tutar diye düşünüp ona göre hareket edelim. Bu Pazar kazanan Merkezefendimiz olsun, bu pazar kazanan sizler olun.     
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, sosyal medyadan paylaştığı görüntülü mesajla seçmene seslendi. Şeniz Doğan’ın belediyeyi borç batağına sürüklediği, 75 proje sözünden sadece 3’ünü yerine getirebildiğinin altını çizdi, “Bu pazar sandığa gittiğinizde, önümüzdeki 5 yıl ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdiği sözleri tek tek tutar diye düşünüp ona göre hareket edelim” diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen iş insanı Ekrem Başer, seçimlere sayılı günler kala sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video ile seçmene seslendi. Geçen 5 ylıllık süreçte Merkezefendi Belediyesi’nin iyi yönetilmediğine dikkat çeken Başer boşa harcanan paralarla ilçeye neler kazandırılacağını aktardı, seçmenlerin oy kulanırken iyi düşünmesi gerektiğinin altını çizdi.

İşte Cumhur İttifakı Adayı Başer’in O Seslenişi;

MERKEZEFENDİ REKLAMLAR VE ALGI OPERASYONLARIYLA YÖNETİLİYOR

Aday olduğum günden bu yana Merkezefendi ilçemizi karış karış geziyorum. Bu süre zarfında bana göstermiş olduğunuz ilgiden, sevgiden dolayı sizlere minnettarım. ‘İyi ki bu güzel ilçenin güzel insanlarına hizmet edeceğim’ diyorum. Merkezefendi ilçemiz 5 yıldan bu yana reklamlarla algı operasyonlarıyla yönetiliyor.

75 PROJEDEN 3’ÜNÜ YAPABİLDİ, BELEDİYEYİ BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİ

Borç batağındaki belediyemizin yüzlerce milyon lira borcu var. Bunun karşılığında ise sizlere sözü verilen 75 projeden sadece 3 tanesi yapılmış. Peki bu paralar nereye mi harcandı? Bizim dönemimizde açılan yatırımların yeniden yapılan açılış törenlerine, kamuoyunda büyük tepki toplayıp sonra kaldırılan heykellere ve bu liste uzayıp gidiyor. 

ŞENİZ DOĞAN BELEDİYE BÜTÇESİYLE NELER YAPABİLİRDİ?

Boşa harcanan bu paralarla neler mi yapılırdı? İlçemizin hasretle beklediği kapalı spor salonu, yüzlerce spor sahası, etkinlik merkezi, kütüphane, bizim yaptığımız MKM’den 2 adet daha. Yine bizim yaptığımız Adalet Parkı’ndan da 2 adet daha yapılırdı. 

SANDIKTA TERCİHİNİZİ MERKEZEFENDİ’DEN YANA KULLANIN

Kıymetli dostlarım; bu pazar sandığa gittiğinizde, önümüzdeki 5 yıl ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdiği sözleri tek tek tutar diye düşünüp ona göre hareket edelim. Bu Pazar kazanan Merkezefendimiz olsun, bu pazar kazanan sizler olun. 

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.