Pekdemir “Kırsal mahallelerdeki yaşlıları düşünerek tasarladık”

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.03.2024 - 16:58, Güncelleme: 16.03.2024 - 17:08 1036 kez okundu.
 

Pekdemir “Kırsal mahallelerdeki yaşlıları düşünerek tasarladık”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den, vatandaş odaklı yeni bir proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay ve daha çok yararlanabilmeleri için Belediye Hizmet Ofisleri kuracakları müjdesini verdi.
HABER MERKEZİ Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim kampanyasını başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Seçim bölgesinde yaptıkları çalışmalarda tespit ettikleri eksiklikleri vatandaşlarla paylaşan ve çözüme nasıl ulaşılacağını anlatan Pekdemir, bu anlamda yeni bir projesini daha açıkladı. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi’ni hizmet ofisleri eliyle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların  ayağına kadar götürecekleri müjdesini verdi. PROJENİN ÖZNESİ YAŞLILAR AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bu projesinin öznesinde yaşlı vatandaşlar bulunuyor. Belediye Hizmet Ofisleri Projesi ile kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hem belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanabilmeleri ve hem de şehir merkezinde bulunan belediye merkez binasına gitmekte zorlanan yaşlıların belediye ile ilgili işlerini kolayca yapabilmeleri amaçlanıyor. OFİSLER EKONOMİK KALKINMAYA DA DESTEK VERECEK Diğer taraftan Pekdemir’in bu projesi ile sadece temel belediye hizmetleri değil aynı zamanda sektörel destek hizmetleri de verilecek. Özellikle küçük işletmeler ve çiftçiler için destek programları düzenlenecek ve bu sayede kırsal mahallelerdeki ekonomik kalkınma da desteklenecek. Sektörel destek hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşların birçok sorununa bu ofislerde çözüm bulunacak.    
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den, vatandaş odaklı yeni bir proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay ve daha çok yararlanabilmeleri için Belediye Hizmet Ofisleri kuracakları müjdesini verdi.

HABER MERKEZİ
Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim kampanyasını başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Seçim bölgesinde yaptıkları çalışmalarda tespit ettikleri eksiklikleri vatandaşlarla paylaşan ve çözüme nasıl ulaşılacağını anlatan Pekdemir, bu anlamda yeni bir projesini daha açıkladı. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi’ni hizmet ofisleri eliyle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların  ayağına kadar götürecekleri müjdesini verdi.

PROJENİN ÖZNESİ YAŞLILAR

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bu projesinin öznesinde yaşlı vatandaşlar bulunuyor. Belediye Hizmet Ofisleri Projesi ile kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hem belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanabilmeleri ve hem de şehir merkezinde bulunan belediye merkez binasına gitmekte zorlanan yaşlıların belediye ile ilgili işlerini kolayca yapabilmeleri amaçlanıyor.

OFİSLER EKONOMİK KALKINMAYA DA DESTEK VERECEK

Diğer taraftan Pekdemir’in bu projesi ile sadece temel belediye hizmetleri değil aynı zamanda sektörel destek hizmetleri de verilecek. Özellikle küçük işletmeler ve çiftçiler için destek programları düzenlenecek ve bu sayede kırsal mahallelerdeki ekonomik kalkınma da desteklenecek. Sektörel destek hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşların birçok sorununa bu ofislerde çözüm bulunacak.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.