Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar anlatılacak

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:30, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:52 2497+ kez okundu.
 

Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar anlatılacak

Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar anlatılacak
Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer rahatsızlığı ve dijital uygulamalar konusunda farkındalığın oluşması için 26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te bir seminer düzenleyecek.Alzheimer Yaşam Merkezi’ni kurarak büyüklerin hayatını kolaylaştıran Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Alzheimer rahatsızlığı bulunan büyüklerin sosyal hayata katılımına katkı sağlayan, ailelerine de destek veren Merkezefendi Belediyesi tarafından 26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Alzheimer Yaşam Merkezi’nde ‘Alzheimer Hastalarında Kullanılan Dijital Uygulamalar’ konulu bir seminer düzenlenecek.Doç. Dr. Arzum Işıtan’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde; Alzheimer hastalarının ve bakımını yapan kişilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar ve mobil programlar konuları ele alınacak.
Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar anlatılacak
Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer rahatsızlığı ve dijital uygulamalar konusunda farkındalığın oluşması için 26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te bir seminer düzenleyecek.
Alzheimer Yaşam Merkezi’ni kurarak büyüklerin hayatını kolaylaştıran Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Alzheimer rahatsızlığı bulunan büyüklerin sosyal hayata katılımına katkı sağlayan, ailelerine de destek veren Merkezefendi Belediyesi tarafından 26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Alzheimer Yaşam Merkezi’nde ‘Alzheimer Hastalarında Kullanılan Dijital Uygulamalar’ konulu bir seminer düzenlenecek.
Doç. Dr. Arzum Işıtan’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde; Alzheimer hastalarının ve bakımını yapan kişilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik Alzheimer hastalarında kullanılan dijital uygulamalar ve mobil programlar konuları ele alınacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.