DEVECİOĞLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2019 - 20:23, Güncelleme: 07.04.2019 - 20:23 3541+ kez okundu.
 

DEVECİOĞLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Honaz'daki seçim süreci hakkında bugüne kadar sessizliğini koruyan Turgut Devecioğlu, süreç hakkında değerlendirmede bulundu.
31 Mart yerel seçimlerinde Honaz Belediye Başkanlığı için yarışan Cumhur İttifakı Adayı Turgut Devecioğlu ve Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek arasında gelip giden başkanlık yarışında yapılan itirazlar sonrasında 1 oya düşen fark Ak Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından YSK'ya taşınacağı açıklanmıştı. Bugüne kadar konu hakkında sessizliğini koruyan Turgut Devecioğlu, İl ve İlçe Seçim Kurullarında tıkanan sürecin YSK'ya taşınma kararı alınması üzerine açıklamalarda bulundu.  "SAĞDUYULU DAVRANMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Bugün itibari ile gelinen süreci değerlendiren Turgut Devecioğlu şunları söyledi, "Değerli Kardeşlerim; 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimi sonrası ilk defa sizlere açıklama yapıyorum. Gerekçesi ise seçime dair tarafımıza ulaşan usulsüzlüklerin tespiti ve buna ilişkin hukuki süreçlerin sağduyulu bir şekilde işletilmesiydi. Bulanık suda balık avlamak isteyenlerin aksine milletimizin iradesinin tam ve doğru olarak tecelli etmesi adına sükûnetimizi koruduk. Bundan sonrada aynı şekilde sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. İlçe ve İl Seçim Kurulu’nun kararlarında olduğu gibi Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilecek olan her türlü karara da saygımız sonsuzdur." dedi.  "HİZMET AŞKIMIZ HEP SÜRECEK" 15 yıl boyunca Honaz halkına hizmet etmekten gurur duyduğunu kaydeden Devecioğlu, "Bizim tek sevdamızın Honaz. 15 yıl boyunca ilçemize yaptığımız hizmet ve icraatlarımız ile nakış nakış dokuyarak ortaya koyduk. Bugüne kadar şahsıma ve partimize teveccüh gösterip, Cumhur İttifakı’na oy veren ya da vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizim Honaz sevdamız ve Honaz’a hizmet aşkımız ömrümüz vefa ettikçe sürecek. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum." dedi. 
Honaz'daki seçim süreci hakkında bugüne kadar sessizliğini koruyan Turgut Devecioğlu, süreç hakkında değerlendirmede bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Honaz Belediye Başkanlığı için yarışan Cumhur İttifakı Adayı Turgut Devecioğlu ve Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek arasında gelip giden başkanlık yarışında yapılan itirazlar sonrasında 1 oya düşen fark Ak Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından YSK'ya taşınacağı açıklanmıştı. Bugüne kadar konu hakkında sessizliğini koruyan Turgut Devecioğlu, İl ve İlçe Seçim Kurullarında tıkanan sürecin YSK'ya taşınma kararı alınması üzerine açıklamalarda bulundu. 

"SAĞDUYULU DAVRANMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bugün itibari ile gelinen süreci değerlendiren Turgut Devecioğlu şunları söyledi, "Değerli Kardeşlerim; 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimi sonrası ilk defa sizlere açıklama yapıyorum. Gerekçesi ise seçime dair tarafımıza ulaşan usulsüzlüklerin tespiti ve buna ilişkin hukuki süreçlerin sağduyulu bir şekilde işletilmesiydi. Bulanık suda balık avlamak isteyenlerin aksine milletimizin iradesinin tam ve doğru olarak tecelli etmesi adına sükûnetimizi koruduk. Bundan sonrada aynı şekilde sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. İlçe ve İl Seçim Kurulu’nun kararlarında olduğu gibi Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilecek olan her türlü karara da saygımız sonsuzdur." dedi. 

"HİZMET AŞKIMIZ HEP SÜRECEK"

15 yıl boyunca Honaz halkına hizmet etmekten gurur duyduğunu kaydeden Devecioğlu, "Bizim tek sevdamızın Honaz. 15 yıl boyunca ilçemize yaptığımız hizmet ve icraatlarımız ile nakış nakış dokuyarak ortaya koyduk. Bugüne kadar şahsıma ve partimize teveccüh gösterip, Cumhur İttifakı’na oy veren ya da vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizim Honaz sevdamız ve Honaz’a hizmet aşkımız ömrümüz vefa ettikçe sürecek. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.