DEPREM BEBEK

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 14:41, Güncelleme: 20.03.2019 - 14:54 4361+ kez okundu.
 

DEPREM BEBEK

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sırasında bir çok vatandaş enteresan zamanlarda deprem korkusuyla yüzleşti.
Sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremde bazı olumsuzluklar yaşandı. İlçe merkezindeki bazı binaların bacaları yıkılırken mahallelerde de yıkılan evler oldu. DOĞUM ANINDA DEPREM Deprem sırasında Acıpayam Devlet Hastanesinde bir kadının doğum yapmakta olduğu bilgisi alındı. Hasta ve hasta yakınlarının da bu dakikalarda büyük bir telaş yaşadığı öğrenildi. Doğumda her  hangi bir sorun yaşanmadığı bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sırasında bir çok vatandaş enteresan zamanlarda deprem korkusuyla yüzleşti.

Sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremde bazı olumsuzluklar yaşandı. İlçe merkezindeki bazı binaların bacaları yıkılırken mahallelerde de yıkılan evler oldu.

DOĞUM ANINDA DEPREM

Deprem sırasında Acıpayam Devlet Hastanesinde bir kadının doğum yapmakta olduğu bilgisi alındı. Hasta ve hasta yakınlarının da bu dakikalarda büyük bir telaş yaşadığı öğrenildi. Doğumda her  hangi bir sorun yaşanmadığı bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.