DENİZLİSPOR'UN YENİ KALKANI

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2019 - 09:37, Güncelleme: 28.02.2019 - 09:37 4060+ kez okundu.
 

DENİZLİSPOR'UN YENİ KALKANI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor'un U 21 takımından Alihan Kalkan, profesyonel sözleşmeye imza attı.
DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor, alt yapısından yetişen Alihan Kalkan'la profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma aldığını bildirdi.  Kulüpten yapılan açıklamada, takımın alt yapısından yetişen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Alihan Kalkan ile 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı belirtildi.  Alihan Kalkan'ın son 2 sezonda Abalı Denizlispor forması ile çıktığı 53 akademi maçında 14 gol attığı hatırlatıldı. Ligin devre arasından bu yana A Takım ile çalışmalara başlayan oyuncuyla 2023 yılının Mayıs ayına kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Alihan Kalkan, "Uzun zamandır hayalini kurduğum A takıma geldiğim için çok mutluyum. Beni buraya getiren ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve takımımın başarısı için ter dökeceğim." ifadelerini kullandı. 
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor'un U 21 takımından Alihan Kalkan, profesyonel sözleşmeye imza attı.

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor, alt yapısından yetişen Alihan Kalkan'la profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma aldığını bildirdi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın alt yapısından yetişen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Alihan Kalkan ile 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı belirtildi. 

Alihan Kalkan'ın son 2 sezonda Abalı Denizlispor forması ile çıktığı 53 akademi maçında 14 gol attığı hatırlatıldı. Ligin devre arasından bu yana A Takım ile çalışmalara başlayan oyuncuyla 2023 yılının Mayıs ayına kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alihan Kalkan, "Uzun zamandır hayalini kurduğum A takıma geldiğim için çok mutluyum. Beni buraya getiren ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve takımımın başarısı için ter dökeceğim." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.