Denizlili hokeyciler bronzla döndü

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:30, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:42 2328+ kez okundu.
 

Denizlili hokeyciler bronzla döndü

Denizlili hokeyciler bronzla döndü
U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, Bölge Şampiyonasından 3’üncü olarak döndü.U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, 20-24 Ocak 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Bölge Şampiyonası’ndan 3’üncü olarak döndü. 14 Sporcu ve antrenörlerden oluşan hokey takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Takımın Antrenörü Muhlis Demirel, şampiyonanın en genç takımı olarak Ankara’da mücadele ettiklerini, sporcularının sahada ki centilmence mücadeleleri ve spor ahlakı ile Federasyon yetkilileri ve herkesin beğenisini ve gönlünü kazandığını söyledi. Önümüzdeki yıl için İl Müdürü Ömer İlman’a şampiyonluk sözü veren sporculara, İlman tebrik ederek hediye takdim etti.
Denizlili hokeyciler bronzla döndü
U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, Bölge Şampiyonasından 3’üncü olarak döndü.
U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, 20-24 Ocak 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Bölge Şampiyonası’ndan 3’üncü olarak döndü. 14 Sporcu ve antrenörlerden oluşan hokey takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Takımın Antrenörü Muhlis Demirel, şampiyonanın en genç takımı olarak Ankara’da mücadele ettiklerini, sporcularının sahada ki centilmence mücadeleleri ve spor ahlakı ile Federasyon yetkilileri ve herkesin beğenisini ve gönlünü kazandığını söyledi. Önümüzdeki yıl için İl Müdürü Ömer İlman’a şampiyonluk sözü veren sporculara, İlman tebrik ederek hediye takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.