Merkezefendi’de öğrenim desteği sonuçları açıklandı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2023 - 17:36, Güncelleme: 06.11.2023 - 12:25 1479+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de öğrenim desteği sonuçları açıklandı

Merkezefendi’de öğrenim desteği sonuçları açıklandı
Merkezefendi Belediyesi tarafından 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlanan öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.Merkezefendi Belediyesi, her yıl düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan öğrencilere eğitim desteğini sürdürmeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi’nce ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 5. ile 12. sınıflar arasında öğrenim gören binlerce öğrencinin yararlanacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Öğrenciler belediyenin resmi internet adresinden sonuçları öğrenebilecek. Sonuçlara göre öğrenim yardımını almaya hak kazanan binlerce öğrenciye 8 ay boyunca 400 TL destek sağlanacak. Öğrenim destekleri, öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.“Öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız”Nüfusuna oranla öğrencilere en fazla destek sağlayan belediyelerden birisi olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizde yaşayan binlerce çocuklarımızın heyecanla beklediği öğrenim yardımı sonuçlarını açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize 8 ay boyunca öğrenim desteği sağlayacağız. Geçen yıl 200 TL olan öğrenim desteğini bu yıl yüzde yüz artırarak 400 TL’ye çıkarttık. Aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla binlerce öğrencimize aylık 400 TL öğrenim desteği sağlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Öğrenim desteğinden yararlanacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.
Merkezefendi’de öğrenim desteği sonuçları açıklandı
Merkezefendi Belediyesi tarafından 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlanan öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

Merkezefendi Belediyesi, her yıl düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan öğrencilere eğitim desteğini sürdürmeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi’nce ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 5. ile 12. sınıflar arasında öğrenim gören binlerce öğrencinin yararlanacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Öğrenciler belediyenin resmi internet adresinden sonuçları öğrenebilecek. Sonuçlara göre öğrenim yardımını almaya hak kazanan binlerce öğrenciye 8 ay boyunca 400 TL destek sağlanacak. Öğrenim destekleri, öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

“Öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız”
Nüfusuna oranla öğrencilere en fazla destek sağlayan belediyelerden birisi olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizde yaşayan binlerce çocuklarımızın heyecanla beklediği öğrenim yardımı sonuçlarını açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize 8 ay boyunca öğrenim desteği sağlayacağız. Geçen yıl 200 TL olan öğrenim desteğini bu yıl yüzde yüz artırarak 400 TL’ye çıkarttık. Aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla binlerce öğrencimize aylık 400 TL öğrenim desteği sağlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Öğrenim desteğinden yararlanacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.