DOSTEM sanayicilere kalifiye eleman arasında köprü oluyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:05 4016+ kez okundu.
 

DOSTEM sanayicilere kalifiye eleman arasında köprü oluyor

DOSTEM sanayicilere kalifiye eleman arasında köprü oluyor
Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi (DOSTEM), sunduğu eğitim imkanları ile hem meslek edinmede hem de mesleki gelişimde önemli katkılar sağlıyor. DOSTEM, nitelikli iş gücü ihtiyacı olan sanayiciler ve aldığı eğitimler ile mesleğini seven, yeteneklerini keşfetmiş, kalifiyeli işçiler arasında bir köprü görevi görüyor.Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iştiraklerinden olan DOSTEM, mesleki eğitimde adeta bir marka haline geldi. Meslek edindirme, geliştirme, yeterlilik, kurumsal, kişisel gibi birçok başlıkta eğitimlerini sürdüren DOSTEM, onlarca kişinin hayatına dokunuyor. Nitelikli iş gücü arayan ve bulmakta güçlük çeken sanayicilerin bu sıkıntısına verdiği eğitimler ile çözüm sunan DOSTEM, kent ekonomisinin gelişimine de dolaylı olarak katkı sunuyor. Bünyesinde bulunan mesleki eğitim atölyeleri ve laboratuvar ile onlarca kursa ev sahipliği yapan DOSTEM, hayat boyu öğrenme anlayışıyla hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. İstihdam garantili eğitimlerden hem işveren hem de işçiler ücretsiz faydalanabiliyor.“Eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz”Düzenlenen eğitimlere katılımların oldukça yoğun olduğunu belirten DOSTEM Müdürü Hakkı Öztürker, “Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün yürütücüsü olduğu DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezimizin kuruluş amacı; bireylere sevdikleri meslek üzerinden nitelik kazandırmak, özel sektörün mesleki eğitime ilgisini artırmak, mesleki eğitim içeriklerini geliştirerek bireylere katkı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda açıldığımız günden bu yana eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İlk özel mesleki eğitim merkezi olma özelliğini de taşıyan DOSTEM’de çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimleri de veriyoruz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılında öğrenci kayıtlarımızın artacağını belirtmek isterim. Tüm işverenlerimizi, kendini mesleki ve kişisel anlamda geliştirmek isteyen herkesi eğitimlerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.“Mesleki eğitim önceliğimizdir”Mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, “Sanayicilerimiz günümüzde vasıflı eleman bulmakta güçlük çekiyor. Nitelikli iş gücünün sağlanabilmesi de iyi bir mesleki eğitimden geçiyor. Biz de DOSTEM ile pek çok alanda eğitimler düzenleyerek bu ihtiyacın giderilmesine yönelik önemli bir adım atmış oluyoruz. Mesleki eğitim her zaman önceliğimizdir. Bu kapsamda elini taşın altına koyan Denizli OSB Yönetim Kurulumuza, sanayicilerimize, DOSTEM idarecilerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
DOSTEM sanayicilere kalifiye eleman arasında köprü oluyor
Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi (DOSTEM), sunduğu eğitim imkanları ile hem meslek edinmede hem de mesleki gelişimde önemli katkılar sağlıyor. DOSTEM, nitelikli iş gücü ihtiyacı olan sanayiciler ve aldığı eğitimler ile mesleğini seven, yeteneklerini keşfetmiş, kalifiyeli işçiler arasında bir köprü görevi görüyor.
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iştiraklerinden olan DOSTEM, mesleki eğitimde adeta bir marka haline geldi. Meslek edindirme, geliştirme, yeterlilik, kurumsal, kişisel gibi birçok başlıkta eğitimlerini sürdüren DOSTEM, onlarca kişinin hayatına dokunuyor. Nitelikli iş gücü arayan ve bulmakta güçlük çeken sanayicilerin bu sıkıntısına verdiği eğitimler ile çözüm sunan DOSTEM, kent ekonomisinin gelişimine de dolaylı olarak katkı sunuyor. Bünyesinde bulunan mesleki eğitim atölyeleri ve laboratuvar ile onlarca kursa ev sahipliği yapan DOSTEM, hayat boyu öğrenme anlayışıyla hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. İstihdam garantili eğitimlerden hem işveren hem de işçiler ücretsiz faydalanabiliyor.

“Eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz”
Düzenlenen eğitimlere katılımların oldukça yoğun olduğunu belirten DOSTEM Müdürü Hakkı Öztürker, “Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün yürütücüsü olduğu DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezimizin kuruluş amacı; bireylere sevdikleri meslek üzerinden nitelik kazandırmak, özel sektörün mesleki eğitime ilgisini artırmak, mesleki eğitim içeriklerini geliştirerek bireylere katkı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda açıldığımız günden bu yana eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İlk özel mesleki eğitim merkezi olma özelliğini de taşıyan DOSTEM’de çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimleri de veriyoruz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılında öğrenci kayıtlarımızın artacağını belirtmek isterim. Tüm işverenlerimizi, kendini mesleki ve kişisel anlamda geliştirmek isteyen herkesi eğitimlerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.

“Mesleki eğitim önceliğimizdir”
Mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, “Sanayicilerimiz günümüzde vasıflı eleman bulmakta güçlük çekiyor. Nitelikli iş gücünün sağlanabilmesi de iyi bir mesleki eğitimden geçiyor. Biz de DOSTEM ile pek çok alanda eğitimler düzenleyerek bu ihtiyacın giderilmesine yönelik önemli bir adım atmış oluyoruz. Mesleki eğitim her zaman önceliğimizdir. Bu kapsamda elini taşın altına koyan Denizli OSB Yönetim Kurulumuza, sanayicilerimize, DOSTEM idarecilerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.