DENİZLİ’YE YENİ BİR TURİZM NOKTASI DAHA GELİYOR

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2019 - 16:11, Güncelleme: 06.03.2019 - 16:11 3890+ kez okundu.
 

DENİZLİ’YE YENİ BİR TURİZM NOKTASI DAHA GELİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönem için açıkladığı 258 projesinden biri olan Işıklı Gölü Rekreasyon Projesinin Işıklı ve Çivril’e bambaşka bir güzellik katacağını söyledi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril İlçesinin Işıklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın, yeni dönem için açıkladığı 258 proje arasında olan Işıklı Gölü’nün önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Grup Başkanvekili Özkan, “Işıklı Gölü, Çivrilimizin, Denizlimizin ve Egemizin cennet köşesi. Tarihi ve doğal güzelliklerimizi korumak her şeyden daha önemli. Bugüne kadar hamdolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan,  koruma amaçlı imar planı hazırlama suretiyle Işıklımızın cennet köşesini güzel projelerle buluşturacak. En kısa zamanda Anıtlar Kurulu’ndan alınmış izinlerle güzel projemizi taçlandıracağız” diye konuştu. “Denizlimizin gözdesi haline gelecek” AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Işıklı Gölü Rekreasyon Projesi ile bölgenin doğa turizmine kazandırılacağını ifade ederek, "Osman Zolan Başkanımız ve Niyazi Vural Başkanımızla çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu bölge yeniden Çivrilimizin, Denizlimizin gözdesi haline gelecek” dedi.  
AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönem için açıkladığı 258 projesinden biri olan Işıklı Gölü Rekreasyon Projesinin Işıklı ve Çivril’e bambaşka bir güzellik katacağını söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril İlçesinin Işıklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın, yeni dönem için açıkladığı 258 proje arasında olan Işıklı Gölü’nün önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Grup Başkanvekili Özkan, “Işıklı Gölü, Çivrilimizin, Denizlimizin ve Egemizin cennet köşesi. Tarihi ve doğal güzelliklerimizi korumak her şeyden daha önemli. Bugüne kadar hamdolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan,  koruma amaçlı imar planı hazırlama suretiyle Işıklımızın cennet köşesini güzel projelerle buluşturacak. En kısa zamanda Anıtlar Kurulu’ndan alınmış izinlerle güzel projemizi taçlandıracağız” diye konuştu.

“Denizlimizin gözdesi haline gelecek”

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Işıklı Gölü Rekreasyon Projesi ile bölgenin doğa turizmine kazandırılacağını ifade ederek, "Osman Zolan Başkanımız ve Niyazi Vural Başkanımızla çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu bölge yeniden Çivrilimizin, Denizlimizin gözdesi haline gelecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.