Denizli Uğur Okullarından anlamlı program

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2019 - 09:43, Güncelleme: 19.03.2019 - 09:43 3459+ kez okundu.
 

Denizli Uğur Okullarından anlamlı program

Denizli Uğur Okulları’nda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle bir program düzenlendi
Program Çanakkale Şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Denizli Uğur Okulları Fen lisesi Müdür yardımcısı Veli Tozan konuşmasında: ’’Uğrunda büyük bedeller ödenen, aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı bayrağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı kutsal bir emanetidir. Çanakkale Zaferinin 104.yıl dönümünü kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi, vatan ve bağımsızlık söz konusu olduğunda canı dahil bütün varlığını ortaya koyarak, yediden yetmişe birlik beraberlik duygusu ve yurt sevgisi ile kenetlenip tek yürek halinde direnen yüce milletimizin gösterdiği destanlaşmış bir zaferdir. ’dedi. Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın ardından Denizli Uğur Okulları öğrencilerinin hazırladığı programda Çanakkale Zaferi'ndeki Nusrat Mayın Gemisi, Yüzbaşı Cemal Durusoy ve Ertuğrul Uçağı'nı anlatan hikaye öğrencilere ve velilere duygulu anlar yaşattı. Yemen Türküsü, Çanakkale Türküsü ve Hey On Beşli Türkülerini bağlama, gitar, çello ve keman eşliğinde öğrenciler seslendirdi. Ortaokul öğrencileri Çanakkale Zaferi ile ilgili kendi yazdıkları şiirlerini okudular. Okul Korosunun Alay Marşı’nı seslendirmesiyle program sona erdi.
Denizli Uğur Okulları’nda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle bir program düzenlendi

Program Çanakkale Şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Denizli Uğur Okulları Fen lisesi Müdür yardımcısı Veli Tozan konuşmasında: ’’Uğrunda büyük bedeller ödenen, aziz vatanımızın mevcudiyeti ve göklerde hür bir şekilde dalgalanan şanlı bayrağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı kutsal bir emanetidir. Çanakkale Zaferinin 104.yıl dönümünü kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi, vatan ve bağımsızlık söz konusu olduğunda canı dahil bütün varlığını ortaya koyarak, yediden yetmişe birlik beraberlik duygusu ve yurt sevgisi ile kenetlenip tek yürek halinde direnen yüce milletimizin gösterdiği destanlaşmış bir zaferdir. ’dedi.

Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın ardından Denizli Uğur Okulları öğrencilerinin hazırladığı programda Çanakkale Zaferi'ndeki Nusrat Mayın Gemisi, Yüzbaşı Cemal Durusoy ve Ertuğrul Uçağı'nı anlatan hikaye öğrencilere ve velilere duygulu anlar yaşattı. Yemen Türküsü, Çanakkale Türküsü ve Hey On Beşli Türkülerini bağlama, gitar, çello ve keman eşliğinde öğrenciler seslendirdi. Ortaokul öğrencileri Çanakkale Zaferi ile ilgili kendi yazdıkları şiirlerini okudular. Okul Korosunun Alay Marşı’nı seslendirmesiyle program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.