Denizli İçin Önemli Uyarı!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 12:06, Güncelleme: 25.01.2019 - 12:06 2977+ kez okundu.
 

Denizli İçin Önemli Uyarı!

Denizli’de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından fırtına uyarısı yapıldı.
Antalya'da, dün saatteki hızı 100 kilometreyi geçen fırtınanın bölgede can ve mal kaybına neden olmuştu. Merkez Muratpaşa ve Konyaaltı'nın yanı sıra Kemer, Finike, Kumluca, Serik, Demre ve Kaş ilçelerinde dün etkili olan hortumda 2 kişi yaşamını yitirirken, dereye uçan otomobilde bulunan Kader Buse Acar (20), akıntıya kapılarak, kayboldu. Yaralanan 15 kişi ise hastanelerde tedaviye alındı. Antalya'nın ardından, Denizli AFAD İl Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklamada Denizli’de şiddetli fırtınanın etkiliği olacağı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın bu sabah saatlerinden itibaren tekrar kuvvetini arttırarak bölgemizde (Denizli, Uşak, Afyonkarahisar) güneyli yönlerden fırtına (60-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın cumartesi günü öğle saatlerinden sonra bölgemizde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Beklenen fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Denizli’de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından fırtına uyarısı yapıldı.

Antalya'da, dün saatteki hızı 100 kilometreyi geçen fırtınanın bölgede can ve mal kaybına neden olmuştu. Merkez Muratpaşa ve Konyaaltı'nın yanı sıra Kemer, Finike, Kumluca, Serik, Demre ve Kaş ilçelerinde dün etkili olan hortumda 2 kişi yaşamını yitirirken, dereye uçan otomobilde bulunan Kader Buse Acar (20), akıntıya kapılarak, kayboldu. Yaralanan 15 kişi ise hastanelerde tedaviye alındı.

Antalya'nın ardından, Denizli AFAD İl Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklamada Denizli’de şiddetli fırtınanın etkiliği olacağı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın bu sabah saatlerinden itibaren tekrar kuvvetini arttırarak bölgemizde (Denizli, Uşak, Afyonkarahisar) güneyli yönlerden fırtına (60-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın cumartesi günü öğle saatlerinden sonra bölgemizde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Beklenen fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.