Denizli’nin yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 13:58, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:06 4128+ kez okundu.
 

Denizli’nin yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi

Denizli’nin yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi
Denizli’nin yüksek kesimlerde sabaha karşı başlayan kar yağışının ardından kentin birçok noktasını beyaza bürüdü.Denizli’de sabah saatlerinde yüksek rakıma sahip ilçelerde kar yağışı kendisini gösterdi. Kent merkezine yakın yüksek kesimlerden biri olan Bağbaşı Yaylası’nda da kar yağışı gözlemlendi. Etkisini sürdüren kar yağışı sonrası yayla beyaza büründü. Kar yağışının sürdüğü Çameli ilçesinde de yollar karla kaplandı. Belediye ve Karayolları ekiplerinin ana arterler üzerinde yolun trafiğe kapanmaması maksadıyla çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.Kentte kar yağışıyla beyaza bürünen bir diğer nokta ise Denizli Kayak Merkezi oldu. Kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetreye ulaştığı öğrenilen kayak merkezinde yağışın sürdüğü belirtildi.
Denizli’nin yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi
Denizli’nin yüksek kesimlerde sabaha karşı başlayan kar yağışının ardından kentin birçok noktasını beyaza bürüdü.
Denizli’de sabah saatlerinde yüksek rakıma sahip ilçelerde kar yağışı kendisini gösterdi. Kent merkezine yakın yüksek kesimlerden biri olan Bağbaşı Yaylası’nda da kar yağışı gözlemlendi. Etkisini sürdüren kar yağışı sonrası yayla beyaza büründü. Kar yağışının sürdüğü Çameli ilçesinde de yollar karla kaplandı. Belediye ve Karayolları ekiplerinin ana arterler üzerinde yolun trafiğe kapanmaması maksadıyla çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kentte kar yağışıyla beyaza bürünen bir diğer nokta ise Denizli Kayak Merkezi oldu. Kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetreye ulaştığı öğrenilen kayak merkezinde yağışın sürdüğü belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.