DENİZLİ DEPREMLE UYUDU DEPREMLE UYANDI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 06:47, Güncelleme: 21.03.2019 - 07:04 4022+ kez okundu.
 

DENİZLİ DEPREMLE UYUDU DEPREMLE UYANDI

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.  06.15’de meydana gelen depremin derinliği 5.2 kilometre olarak ölçüldü.
Özellikle depremin merkez üssü olan  Acıpayam ilçesine bağlı Uçarı'da paniğe neden oldu. Dün sabah 09.34'de meydana gelen şiddetli depremin ardından bu zaman kadar 254 deprem kaydedildi. Acıpayam ilçesinde depremin en çok hissedildiği bölgede halk evlerine gimedi ve geceyi cadırlarda geçirdi.  Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde meydana gelen deprem bölgesinde çadır isteyen vatandaşlara vermek için hasarlı, hasarsız ayrımına girmeden vatandaşın talebine göre çadır temin ettiklerini, yaklaşık bin çadır kurulduğunu söyledi.
Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.  06.15’de meydana gelen depremin derinliği 5.2 kilometre olarak ölçüldü.

Özellikle depremin merkez üssü olan  Acıpayam ilçesine bağlı Uçarı'da paniğe neden oldu. Dün sabah 09.34'de meydana gelen şiddetli depremin ardından bu zaman kadar 254 deprem kaydedildi. Acıpayam ilçesinde depremin en çok hissedildiği bölgede halk evlerine gimedi ve geceyi cadırlarda geçirdi. 

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde 5,5 büyüklüğünde meydana gelen deprem bölgesinde çadır isteyen vatandaşlara vermek için hasarlı, hasarsız ayrımına girmeden vatandaşın talebine göre çadır temin ettiklerini, yaklaşık bin çadır kurulduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.