Ak Parti’nin Denizli Büyükşehirde adayı Osman Zolan oldu

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2024 - 16:46, Güncelleme: 07.01.2024 - 15:33 2819+ kez okundu.
 

Ak Parti’nin Denizli Büyükşehirde adayı Osman Zolan oldu

Ak Parti’nin Denizli Büyükşehirde adayı Osman Zolan oldu
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, İstanbul’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına partisinin adayı olarak Osman Zolan’ı açıkladı.Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büyükşehir olmak üzere 25 kentte partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme ilişkin konuşmalarıyla başlayan programın devamında belediye başkan adayları birer birer sahneye çağrılarak kamuoyuna duyuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ise mevcut belediye başkanı Osman Zolan tekrardan Ak Parti’nin adayı olarak resmen açıklandı.
Ak Parti’nin Denizli Büyükşehirde adayı Osman Zolan oldu
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, İstanbul’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına partisinin adayı olarak Osman Zolan’ı açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büyükşehir olmak üzere 25 kentte partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme ilişkin konuşmalarıyla başlayan programın devamında belediye başkan adayları birer birer sahneye çağrılarak kamuoyuna duyuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ise mevcut belediye başkanı Osman Zolan tekrardan Ak Parti’nin adayı olarak resmen açıklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.