Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2024 - 11:44, Güncelleme: 16.01.2024 - 10:37 2456+ kez okundu.
 

Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı

Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı reklam ve tanıtım projeleri ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliğiyle görücüye çıktı. Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlikte, 42 proje kıyasıya yarışıyor.Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliği, genç iletişimcilerin yenilikçi projelerini bir araya getirdi.Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılışta konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, projenin öğrenciler büyük katkılar sağladığını belirterek; ”Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlemiş olduğu ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ 5. Sezon etkinliğinde birlikteyiz. Bugün bizim için çok değeli bir gün. Çünkü öğrencilerimizin büyük bir emekle hazırladıkları projeleri görücüye çıkartıyoruz. Project etkinliğimizi yılda 2 kez gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz güz döneminde Reklam kampanya tasarım dersinde reklam projeleri hazırlıyorlar. Bunları bir sunum haline getiriyorlar. Böylelikle hem ders çalışması hem yarışma formatında çalışmalarını bizlere sunuyorlar. Bu etkinliğimizde 42 tane projemiz yarışıyor. Bunlar 16 tanesi kurumsal reklam proje kapsamındadır. 22 tanesi sosyal sorumluluklarla alakalıdır.4 tanesi de alt kategorilerde yapılan çalışmalardır” dedi.Açılış törenine katılan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ise, “Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. İsmi bizlerde heyecan uyandırıyor. Yenilikçi fikirler yarışıyor. Üniversitemizin sosyal odaklı güzel bir yönünü burada görüyoruz. Bu isim beni çok heyecanlandırdı. Çünkü üniversitenin en güzel yönü ürettikleridir. Şehre ve insanlara kattıklarıdır. Bu yönüyle iletişim fakültemiz güzel bir etkinliğe imza atıyor” diye konuştu.Etkinliğe farklı bölümlerden öğretim üyeleri de katılırken, projeye destek olan sponsor firmalar sunum yaptı. Proje çalışmaları 18 Ocak’ta sona erecek.
Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı reklam ve tanıtım projeleri ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliğiyle görücüye çıktı. Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlikte, 42 proje kıyasıya yarışıyor.

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliği, genç iletişimcilerin yenilikçi projelerini bir araya getirdi.

Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılışta konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, projenin öğrenciler büyük katkılar sağladığını belirterek; ”Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlemiş olduğu ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ 5. Sezon etkinliğinde birlikteyiz. Bugün bizim için çok değeli bir gün. Çünkü öğrencilerimizin büyük bir emekle hazırladıkları projeleri görücüye çıkartıyoruz. Project etkinliğimizi yılda 2 kez gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz güz döneminde Reklam kampanya tasarım dersinde reklam projeleri hazırlıyorlar. Bunları bir sunum haline getiriyorlar. Böylelikle hem ders çalışması hem yarışma formatında çalışmalarını bizlere sunuyorlar. Bu etkinliğimizde 42 tane projemiz yarışıyor. Bunlar 16 tanesi kurumsal reklam proje kapsamındadır. 22 tanesi sosyal sorumluluklarla alakalıdır.4 tanesi de alt kategorilerde yapılan çalışmalardır” dedi.

Açılış törenine katılan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ise, “Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. İsmi bizlerde heyecan uyandırıyor. Yenilikçi fikirler yarışıyor. Üniversitemizin sosyal odaklı güzel bir yönünü burada görüyoruz. Bu isim beni çok heyecanlandırdı. Çünkü üniversitenin en güzel yönü ürettikleridir. Şehre ve insanlara kattıklarıdır. Bu yönüyle iletişim fakültemiz güzel bir etkinliğe imza atıyor” diye konuştu.

Etkinliğe farklı bölümlerden öğretim üyeleri de katılırken, projeye destek olan sponsor firmalar sunum yaptı. Proje çalışmaları 18 Ocak’ta sona erecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.