PAÜ ile Tunus Carthage Üniversitesi Arasında Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği Anlaşması İmzalandı

DENİZLİ GÜNCEL 13.02.2024 - 14:40, Güncelleme: 13.02.2024 - 14:42 3121+ kez okundu.
 

PAÜ ile Tunus Carthage Üniversitesi Arasında Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği Anlaşması İmzalandı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Carthage Üniversitesi arasındaki Erasmus+ Öğrenci ve Personel Hareketliliği Anlaşması imzalandı.
Erasmus anlaşmaları ve Teknokent iş birlikleri için Tunus’ta bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Pamukkale Teknokent Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı, PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Onur Kulaç ve Doç. Dr. Osman Aydınlı ziyaret kapsamında Tunus Büyükelçisi Çağlar Fahri Çakıralp’ı da ziyaret etti. Anlaşma Rektör Kutluhan ile Rektör Mzoughi Tarafından İmzalandı Carthage Üniversitesi’nde yapılan Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği anlaşması PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Carthage Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nadia Mzoughi tarafından imzalandı. Tunus’da gerçekleştirilen ve tarafların hayırlı olsun dileklerini ilettikleri imza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Pamukkale Teknokent Müdürü Prof.Dr. İsmail Ovalı, PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Onur Kulaç ve Doç. Dr. Osman Aydınlı da yer aldı.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Carthage Üniversitesi arasındaki Erasmus+ Öğrenci ve Personel Hareketliliği Anlaşması imzalandı.

Erasmus anlaşmaları ve Teknokent iş birlikleri için Tunus’ta bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Pamukkale Teknokent Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı, PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Onur Kulaç ve Doç. Dr. Osman Aydınlı ziyaret kapsamında Tunus Büyükelçisi Çağlar Fahri Çakıralp’ı da ziyaret etti.

Anlaşma Rektör Kutluhan ile Rektör Mzoughi Tarafından İmzalandı

Carthage Üniversitesi’nde yapılan Erasmus Öğrenci ve Personel Hareketliliği anlaşması PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Carthage Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nadia Mzoughi tarafından imzalandı.

Tunus’da gerçekleştirilen ve tarafların hayırlı olsun dileklerini ilettikleri imza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Pamukkale Teknokent Müdürü Prof.Dr. İsmail Ovalı, PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Onur Kulaç ve Doç. Dr. Osman Aydınlı da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.