DENİZLİ'DE TANZİM SATIŞ NOKTASI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2019 - 12:44, Güncelleme: 12.02.2019 - 21:46 4008+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE TANZİM SATIŞ NOKTASI

Sebze ve meyve fiyatlarının aşırı yükselmesi sonucu belediyelere harekete geçti.
Pazarlarda ve marketlerde satılan meyvelerin ve sebzelerin vatandaşın cebini yakması üzerine belediyeler tanzim satış noktaları kurdu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı; artan sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için hayata geçirdiği proje kapsamında Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay tarafından Buldan’ın Alanyazı meydanında vatandaşların alım gücüne uygun satış noktası açıldı. Belediye Başkanı Mustafa Gülbay yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı ezdirmeyeceğiz, Gerekirse direkt üreticilerden tanzim edilerek belediye olarak sorumluluklarını yerine getireceğiz. Alanyazı meydanında halkımızın hizmetine sunduğumuz satış sergisi için mutlu olduklarını bize dile getirdiler." dedi. 
Sebze ve meyve fiyatlarının aşırı yükselmesi sonucu belediyelere harekete geçti.

Pazarlarda ve marketlerde satılan meyvelerin ve sebzelerin vatandaşın cebini yakması üzerine belediyeler tanzim satış noktaları kurdu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı; artan sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için hayata geçirdiği proje kapsamında Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay tarafından Buldan’ın Alanyazı meydanında vatandaşların alım gücüne uygun satış noktası açıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Gülbay yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı ezdirmeyeceğiz, Gerekirse direkt üreticilerden tanzim edilerek belediye olarak sorumluluklarını yerine getireceğiz. Alanyazı meydanında halkımızın hizmetine sunduğumuz satış sergisi için mutlu olduklarını bize dile getirdiler." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.