Çankır Pamukkale için harekete geçti

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.11.2023 - 15:53, Güncelleme: 27.11.2023 - 16:06 3293+ kez okundu.
 

Çankır Pamukkale için harekete geçti

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkan adaylığı yarışına Diş Hekimi Gökhan Çankır'da katıldı. Çankır bugün ilçe Başkanı Uğur Coşkun'u ziyaret ederek Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Genel merkezinde yaşanan değişimin ardından yeni bir sürecin içine giren CHP'de belediye başkan adaylığı yarışında hareketli günler yaşanıyor. Denizli'de uzun yıllardır siyasi çalışmalar yürüten Diş Hekimi Gökhan Çankır, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Pamukkale Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Çankır açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Değerli Cumhuriyet Halk Partililer; bugün Pamukkale Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumuzu ilçe başkanımız Sayın Uğur Coşun’a teslim ettik. İlçe örgütümüz ve ilçe başkanımız Sayın Uğur Coşkun ile beraber adaylık sürecinde partimiz üyelerinin söz sahibi olacağından şüphemiz yoktur. Artık söz, yetki ve karar tabanındır, tabanın sesi dinlenmelidir. Biz, ilçe örgütümüz ve partimizin asıl sahibi Cumhuriyet Halk Partililer Pamukkale’de BİZ olup iktidar olacağız." sözleriyle duyurdu.   GÖKHAN ÇANKIR KİMDİR 1975 Denizli’nin Honaz ilçesi Dereçiftlik Köyü doğumluyum. Eğitimimi sırasıyla Gazi İlkokulu, Pamukkale Ortaokulu ve Denizli Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2001 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. 23 yıldır serbest diş hekimi olarak çalışmaktayım. 2004 yılında yaşamımı öğretmen olan eşim Duygu Çankır ile birleştirdim. Ali Efe ve Hasan Eren isimli 2 çocuğumuz var.   Tüm yaşamım boyunca Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisini takip eden, akıl ve bilimin ışığında, Türk Ulusunu “muasır medeniyetlerin ötesine taşıma” mücadelesine adanmış bir Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşınızım.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkan adaylığı yarışına Diş Hekimi Gökhan Çankır'da katıldı. Çankır bugün ilçe Başkanı Uğur Coşkun'u ziyaret ederek Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Genel merkezinde yaşanan değişimin ardından yeni bir sürecin içine giren CHP'de belediye başkan adaylığı yarışında hareketli günler yaşanıyor. Denizli'de uzun yıllardır siyasi çalışmalar yürüten Diş Hekimi Gökhan Çankır, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Pamukkale Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Çankır açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Değerli Cumhuriyet Halk Partililer; bugün Pamukkale Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumuzu ilçe başkanımız Sayın Uğur Coşun’a teslim ettik. İlçe örgütümüz ve ilçe başkanımız Sayın Uğur Coşkun ile beraber adaylık sürecinde partimiz üyelerinin söz sahibi olacağından şüphemiz yoktur. Artık söz, yetki ve karar tabanındır, tabanın sesi dinlenmelidir. Biz, ilçe örgütümüz ve partimizin asıl sahibi Cumhuriyet Halk Partililer Pamukkale’de BİZ olup iktidar olacağız." sözleriyle duyurdu.

 
GÖKHAN ÇANKIR KİMDİR

1975 Denizli’nin Honaz ilçesi Dereçiftlik Köyü doğumluyum. Eğitimimi sırasıyla Gazi İlkokulu, Pamukkale Ortaokulu ve Denizli Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2001 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. 23 yıldır serbest diş hekimi olarak çalışmaktayım. 2004 yılında yaşamımı öğretmen olan eşim Duygu Çankır ile birleştirdim. Ali Efe ve Hasan Eren isimli 2 çocuğumuz var.  
Tüm yaşamım boyunca Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisini takip eden, akıl ve bilimin ışığında, Türk Ulusunu “muasır medeniyetlerin ötesine taşıma” mücadelesine adanmış bir Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşınızım.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.