Başkan Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık

BÜYÜKŞEHİR BLD 04.03.2024 - 23:22, Güncelleme: 04.03.2024 - 23:22 1441+ kez okundu.
 

Başkan Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kentin 130’ncu Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı. Sağlık tesisinin yaptıkları en anlamlı açılış olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için açılış töreni düzenlendi. Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlenen törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan, daha önce Babadağlılar TOKİ ve Erdoğan Sitesi ziyaretlerinde hemşehrilerinden gelen aile sağlığı merkezi talebiyle beraber o ihtiyacı gidermek için hızlı bir şekilde gayret ettiklerini söyledi. Sağlık tesisinin yaptıkları en anlamlı açılış olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık. Sizler bugüne kadar bize güvendiniz. Güvendiniz ve her seferinde bize destek oldunuz. Biz de sizin güveninizi boşa çıkarmamak, başınızı öne eğdirmemek, dertlerinizi azaltmak, taleplerinizi karşılamak için hamdolsun gece gündüz sizlere ve şehrimize hizmet ederek bugünlere geldik” diye konuştu.  “Tek amacımız, hizmet etmek” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların talepleri doğrultusunda gayret ettiklerini belirterek, “Siz, bize güvenmemiş ve yetkiyi vermemiş olsaydınız, biz bir çivi bile çakamazdık. Hiç kimse hasta olmasın, hasta olan kardeşlerim de inşallah burada şifa bulsun” dedi. ASM’de görev yapacak hekimleri tanıtan Başkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne bizim tek bir amacımız vardı, hizmet etmek. Biz sadece ama sadece bu şehre hizmet ettik. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aile Sağlık Merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” "Bu eserlerin tamamı sizlerin" Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise, bölgenin nüfus yoğunluğu ile birlikte ASM ihtiyacının ortaya çıktığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın girişimleriyle kısa bir sürede kentin 130’ncu ASM’sinin inşa edilmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, insan sağlığını mukaddes olarak gördüklerini belirterek her zaman bu anlayışla gayret ettiklerini söyledi. Özkan, “Sağlık içerisinde gençlerimizin, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın geleceğe yürüyüşünü yine hep birlikte inşa edeceğiz. Bu eserlerin tamamı sizin eseriniz” ifadelerini kullandı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise, yapılan sağlık yatırımının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bu hizmetin hayata geçirilmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı ASM dualarla açıldı. Daha sonra Vali Coşkun, Başkan Zolan ve beraberindekiler sağlık merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kentin 130’ncu Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı. Sağlık tesisinin yaptıkları en anlamlı açılış olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için açılış töreni düzenlendi. Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlenen törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan, daha önce Babadağlılar TOKİ ve Erdoğan Sitesi ziyaretlerinde hemşehrilerinden gelen aile sağlığı merkezi talebiyle beraber o ihtiyacı gidermek için hızlı bir şekilde gayret ettiklerini söyledi. Sağlık tesisinin yaptıkları en anlamlı açılış olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sizler istediniz, biz yaptık. Sizler bugüne kadar bize güvendiniz. Güvendiniz ve her seferinde bize destek oldunuz. Biz de sizin güveninizi boşa çıkarmamak, başınızı öne eğdirmemek, dertlerinizi azaltmak, taleplerinizi karşılamak için hamdolsun gece gündüz sizlere ve şehrimize hizmet ederek bugünlere geldik” diye konuştu. 

“Tek amacımız, hizmet etmek”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların talepleri doğrultusunda gayret ettiklerini belirterek, “Siz, bize güvenmemiş ve yetkiyi vermemiş olsaydınız, biz bir çivi bile çakamazdık. Hiç kimse hasta olmasın, hasta olan kardeşlerim de inşallah burada şifa bulsun” dedi. ASM’de görev yapacak hekimleri tanıtan Başkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne bizim tek bir amacımız vardı, hizmet etmek. Biz sadece ama sadece bu şehre hizmet ettik. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aile Sağlık Merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

"Bu eserlerin tamamı sizlerin"

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise, bölgenin nüfus yoğunluğu ile birlikte ASM ihtiyacının ortaya çıktığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın girişimleriyle kısa bir sürede kentin 130’ncu ASM’sinin inşa edilmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, insan sağlığını mukaddes olarak gördüklerini belirterek her zaman bu anlayışla gayret ettiklerini söyledi. Özkan, “Sağlık içerisinde gençlerimizin, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın geleceğe yürüyüşünü yine hep birlikte inşa edeceğiz. Bu eserlerin tamamı sizin eseriniz” ifadelerini kullandı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise, yapılan sağlık yatırımının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bu hizmetin hayata geçirilmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı ASM dualarla açıldı. Daha sonra Vali Coşkun, Başkan Zolan ve beraberindekiler sağlık merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.