Denizli’de 1,5 milyona yakın sarma sigara yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:01 1401+ kez okundu.
 

Denizli’de 1,5 milyona yakın sarma sigara yakalandı

Denizli’de 1,5 milyona yakın sarma sigara yakalandı
Denizli’de şüphe üzerine durdurulan çekicinin dorsesinde yapılan detaylı kontrolde tam 1 milyon 430 bin adet doldurulmuş sarma sigara ele geçirildi.Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Yapılan çalışmalar kapsamında, "Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı" suçlarıyla mücadele eden ekipler, bir çekici ve dorsesini durdurarak inceleme başlattı. Arama sonucunda, çekicinin dorsesinde yapılan detaylı kontrolde tam 1 milyon 430 bin adet doldurulmuş makaron (sarma sigara) ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Emniyet güçleri, şahsın üzerinde ve aracında yapılan incelemelerle birlikte kaçak sigara taşıdığı tespit edilen şüpheliyi adli makamlara sevk etti. Yapılan soruşturma sonucunda, şüpheli şahısın "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan dolayı tutuklandığı bildirildi.
Denizli’de 1,5 milyona yakın sarma sigara yakalandı
Denizli’de şüphe üzerine durdurulan çekicinin dorsesinde yapılan detaylı kontrolde tam 1 milyon 430 bin adet doldurulmuş sarma sigara ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Yapılan çalışmalar kapsamında, "Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı" suçlarıyla mücadele eden ekipler, bir çekici ve dorsesini durdurarak inceleme başlattı. Arama sonucunda, çekicinin dorsesinde yapılan detaylı kontrolde tam 1 milyon 430 bin adet doldurulmuş makaron (sarma sigara) ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Emniyet güçleri, şahsın üzerinde ve aracında yapılan incelemelerle birlikte kaçak sigara taşıdığı tespit edilen şüpheliyi adli makamlara sevk etti. Yapılan soruşturma sonucunda, şüpheli şahısın "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan dolayı tutuklandığı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.