DENİZLİ'DE KAZA: 2'Sİ AĞIR 4 YARALI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2019 - 15:46, Güncelleme: 17.04.2019 - 16:43 3632+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE KAZA: 2'Sİ AĞIR 4 YARALI

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bulunan Aynes'in hemen önünde trafik kazası gerçekleşti. Meydana gelen kazada 2'si ağır toplam 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine ilerleyen 20 AY 549 plakalı otomobil Acıpayam Aynes Kavşağında 20 E 3363 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kaza sonrası otomobil savrularak ters döndü.  Kazada otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre Aynes'in hemen önünde bulunan kavşakta Acıpayam'dan Denizli istikametine gelen 20 AY 549 plakalı bir araç, kavşaktan yolun karşısına geçecek olan 20 E 3363 plakalı araç ile çarpıştı. Araçlardan birisi çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardan birisi takla atarak durabildi.  Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.  Kaza anı ise Aynes'in güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İşte o görüntüler 
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bulunan Aynes'in hemen önünde trafik kazası gerçekleşti. Meydana gelen kazada 2'si ağır toplam 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine ilerleyen 20 AY 549 plakalı otomobil Acıpayam Aynes Kavşağında 20 E 3363 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kaza sonrası otomobil savrularak ters döndü. 
Kazada otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Aynes'in hemen önünde bulunan kavşakta Acıpayam'dan Denizli istikametine gelen 20 AY 549 plakalı bir araç, kavşaktan yolun karşısına geçecek olan 20 E 3363 plakalı araç ile çarpıştı. Araçlardan birisi çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardan birisi takla atarak durabildi. 

Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

Kaza anı ise Aynes'in güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İşte o görüntüler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.