Çameli Belediye Meclis yeni yılın ilk toplantısını yaptı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2024 - 18:44, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:25 2650+ kez okundu.
 

Çameli Belediye Meclis yeni yılın ilk toplantısını yaptı

Çameli Belediye Meclis yeni yılın ilk toplantısını yaptı
Denizli’de Çameli Belediye Meclisinin 2024 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.Çameli Belediye Meclisinin yapılan ilk toplantısında gelen yazılar gündeme alınarak Belediye Meclisi tarafından değerlendirildi. Belediyede görev yapan Zabıta Memurlarına 2024 yılında ödenecek olan fazla çalışma aylık maktu ücreti belirlendi. Çameli Belediyesinde 2023 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap ve kayıtların denetlenmesi amacıyla siyasi parti guruplarının meclis üye tam sayısına oranlamasıyla bulunan beş kişilik Denetim Komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla Keziban Aksoy Uyğun, İdris Öz, Hüseyin Bakırtaş, İlhan Kandemir, Muharrem Köroğlu olarak seçildi. Fen İşleri Müdürlüğü Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı uygun görülerek kabul edildi.Şubat ayı Belediye Meclisi Toplantısının 01.02.2024 Perşembe günü saat 11.00’de yapılmasına karar verildi.
Çameli Belediye Meclis yeni yılın ilk toplantısını yaptı
Denizli’de Çameli Belediye Meclisinin 2024 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Çameli Belediye Meclisinin yapılan ilk toplantısında gelen yazılar gündeme alınarak Belediye Meclisi tarafından değerlendirildi. Belediyede görev yapan Zabıta Memurlarına 2024 yılında ödenecek olan fazla çalışma aylık maktu ücreti belirlendi. Çameli Belediyesinde 2023 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap ve kayıtların denetlenmesi amacıyla siyasi parti guruplarının meclis üye tam sayısına oranlamasıyla bulunan beş kişilik Denetim Komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla Keziban Aksoy Uyğun, İdris Öz, Hüseyin Bakırtaş, İlhan Kandemir, Muharrem Köroğlu olarak seçildi. Fen İşleri Müdürlüğü Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı uygun görülerek kabul edildi.

Şubat ayı Belediye Meclisi Toplantısının 01.02.2024 Perşembe günü saat 11.00’de yapılmasına karar verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.