DENİZLİ'DE 4 EV YANDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 20:46, Güncelleme: 28.03.2019 - 20:46 3308+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE 4 EV YANDI

Denizli'de meydana gelen ev yangınında 3'ü metruk 4 ev yandı
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çal ilçesinde çıkan yangında 3'ü metruk 4 evde hasar oluştu. Alınan bilgiye göre, Denizler Mahallesi Arslanlar Sokak'ta Mehmet Suna, Osman Şafak ve Burhan Güleç'e ait metruk evlerde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Mehmet Sarı'ya ait eve de sıçrayan alevlere ihbar üzerine olay yerine gelen Çal ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin 1,5 saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında 3'ü metruk 4 ev kullanılamaz hale geldi.
Denizli'de meydana gelen ev yangınında 3'ü metruk 4 ev yandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çal ilçesinde çıkan yangında 3'ü metruk 4 evde hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Denizler Mahallesi Arslanlar Sokak'ta Mehmet Suna, Osman Şafak ve Burhan Güleç'e ait metruk evlerde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Mehmet Sarı'ya ait eve de sıçrayan alevlere ihbar üzerine olay yerine gelen Çal ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiyenin 1,5 saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında 3'ü metruk 4 ev kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.