Honaz MYO’da kadına şiddet konferansı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 15:52, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:35 923+ kez okundu.
 

Honaz MYO’da kadına şiddet konferansı

Honaz MYO’da kadına şiddet konferansı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur ” konulu bir konferans düzenlendi.Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şubesi üyeleri; Uzm. Psikolog Şebnem Dal Üzülmez ve Avukat İsmihan Yıkar Korkmaz tarafından verilen konferansa; Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, cinsiyet eşitliğini her zaman savunduğunu, kadınların toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunu, şiddet ile mücadelede belediye olarak da çalışmalar yaptıklarını belirtti.Uzman Psikolog Şebnem Dal Üzülmez; psikolojik ve fiziksel şiddetin ağırlıklı olarak eş, sevgili, baba, patron, amir tarafından uygulandığını, özellikle de ekonomik özgürlüğü olmayan, eğitim düzeyi düşük, daha az sosyal destek gören kişilerin şiddete maruz kaldığını belirtti. Kadın Hakları Koruma Derneği üyesi Avukat İsmihan Yıkar Korkmaz; pozitif ayrımcılık konusuna değinerek; toplumda iş, meslek edinme, yönetme gibi alanlarda kadın ve erkeğin eşit duruma gelmesinin yollarının açılması gerektiğini belirtti. Konuşmaların ardından Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, Şebnem Dal Üzülmez ve İsmihan Yıkar Korkmaz’a katkıları için teşekkür ederek, teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim etti.
Honaz MYO’da kadına şiddet konferansı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur ” konulu bir konferans düzenlendi.

Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şubesi üyeleri; Uzm. Psikolog Şebnem Dal Üzülmez ve Avukat İsmihan Yıkar Korkmaz tarafından verilen konferansa; Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, cinsiyet eşitliğini her zaman savunduğunu, kadınların toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunu, şiddet ile mücadelede belediye olarak da çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Uzman Psikolog Şebnem Dal Üzülmez; psikolojik ve fiziksel şiddetin ağırlıklı olarak eş, sevgili, baba, patron, amir tarafından uygulandığını, özellikle de ekonomik özgürlüğü olmayan, eğitim düzeyi düşük, daha az sosyal destek gören kişilerin şiddete maruz kaldığını belirtti. Kadın Hakları Koruma Derneği üyesi Avukat İsmihan Yıkar Korkmaz; pozitif ayrımcılık konusuna değinerek; toplumda iş, meslek edinme, yönetme gibi alanlarda kadın ve erkeğin eşit duruma gelmesinin yollarının açılması gerektiğini belirtti. Konuşmaların ardından Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, Şebnem Dal Üzülmez ve İsmihan Yıkar Korkmaz’a katkıları için teşekkür ederek, teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.