Yolun karşısına geçmek isterken aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2024 - 21:35, Güncelleme: 12.01.2024 - 19:02 2776+ kez okundu.
 

Yolun karşısına geçmek isterken aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Yolun karşısına geçmek isterken aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti
Denizli’de anayoldan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.Kaza, Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahperi Çelik’e (40), yaya geçidi bulunmayan anayolda yolun karşısına geçmek istediği esnada A.Ö. (47) yönetimindeki 32 LZ 877 plakalı Fiat marka aracıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz kadın 27 metre öteye savrulurken, otomobil ise metrelerce ileride durabildi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Çelik’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sürücü A.Ö. ise ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Olay Yeri İnceleme ve trafik polislerinin savcı eşliğinde yaptığı incelemelerin ardından Çelik’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morgu’na kaldırıldı. Bir süre tali yol üzerinden trafik akışının sağlandığı anayol ise cenazenin kaldırılmasının ardından normale döndürüldü.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yolun karşısına geçmek isterken aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti
Denizli’de anayoldan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.
Kaza, Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahperi Çelik’e (40), yaya geçidi bulunmayan anayolda yolun karşısına geçmek istediği esnada A.Ö. (47) yönetimindeki 32 LZ 877 plakalı Fiat marka aracıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz kadın 27 metre öteye savrulurken, otomobil ise metrelerce ileride durabildi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Çelik’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sürücü A.Ö. ise ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Olay Yeri İnceleme ve trafik polislerinin savcı eşliğinde yaptığı incelemelerin ardından Çelik’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Morgu’na kaldırıldı. Bir süre tali yol üzerinden trafik akışının sağlandığı anayol ise cenazenin kaldırılmasının ardından normale döndürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.